3 Piwulang Urip Byakuya Kuchiki sing Bisa Dipelajari

Byakuya e1466583208904

Byakuya Kuchiki , salah sawijining kapten paling kuat saka 13 regu pengawal pengadilan.

Kaya umume kapten, dheweke uga durung tau perang Ichigo sajrone seri Bleach, nanging isih akeh sing bisa dipelajari saka perang Byakuya.



Piwulang urip sing bisa ditrapake kanggo kahanan apa wae ing urip sampeyan, supaya sampeyan bisa ngasilake sing luwih apik.



Saiki ayo langsung mlebu kiriman ...

Piwulang Urip Byakuya Kuchiki:

1. Tetep tenang lan fokus ing kahanan sing angel



Ing perang Byakuya karo Espada # 7, dheweke duwe 1 sikil lan 1 tangan sing kudu diperjuangke.

kudu ndeleng anime kabeh wektu

Nanging dheweke tetep tenang, manteb ing ati lan fokus sanajan prekara ora apik banget.

Amarga polah tingkahe, dheweke banjur ngalah Zommari tanpa kakehan perjuangan.



Kosok baline bakal nyata yen dheweke panik lan ngalami tekanan.

Pelajaran urip ing kene iku sederhana. Yen sampeyan nglilani kahanan sing angel, sampeyan bakal luwih cilaka tinimbang sing apik.

Lan sampeyan ora bakal duwe pikiran sing bener kanggo ngatasi.



Cara sampeyan ngrampungake tantangan lan ngrampungake masalah pancen beda.

Relevan: 15 Karakter Anime Utama sing Nolak Nyerah

2. Goleki kasunyatan tinimbang nggawe asumsi



Mengko ing perang karo Byakuya vs Zommari , Zommari nahan salah sawijining serangane.

Lan banjur ngluncurake salah sawijining serangan.

Byakuya bisa ngalangi amarga dheweke nemokake kasunyatan ing Zommari.

Dadi luwih gampang reaksi kanggo serangane lan ora ana alangan babar pisan.

Pelajaran urip ing kene yaiku nggoleki kasunyatan tinimbang nganggep sampeyan ngerti.

tresna ing romansa franxx

Yen sampeyan nggawe asumsi babagan carane bisa sukses, sampeyan bakal nggawe kesalahan luwih akeh tinimbang sing sampeyan butuhake.

Tansah goleki kasunyatane, amarga yen ngerti sejatine, sampeyan bisa njupuk keputusan sing luwih cerdas.

Lan sampeyan luwih seneng sukses.

Relevan: 42 Kutipan Anime Babagan Sukses Kanggo Menehi Push Ekstra

3. Aja nganti ngremehake awake dhewe, utawa nganggep entheng wong liya

Byakuya Kuchiki

Ing Perang Byakuya nglawan Ichigo , dheweke ngremehake sepira kuate Ichigo's Bankai.

Lan meh nyatane Byakuya urip.

Dheweke nganggep Bankai Ichigo mung imitasi sing murah kanggo kasunyatan.

Nganti Ichigo nyelehake pedhang menyang gulu Byakuya sadurunge Byakuya duwe kesempatan kanggo mbela awake dhewe.

Pelajaran urip ing kene yaiku aja nganti ngetrapake awake dhewe, lan luwih-luwih aja ngremehake wong liya.

Nalika sampeyan ngetrapake awake dhewe , sampeyan yakin sampeyan luwih apik tinimbang sampeyan.

Lan yen sampeyan yakin, sampeyan bakal luwih angel berkembang. Dadi, luwih becik tetep kepala level lan deleng prekara kanthi pikiran terbuka.

-

Gegandhengan:

5 Piwulang Urip Peteng Sampeyan Bisa Sinau Saka Cathetan Pati

Kutipan Anime PALING LUCU Saka Bleach sing Nggawe Tes Wektu