26 Kutipan Anime Bittersweet Saka Toradora

karakter anime wallpaper toradora

Toradora karakter anime sing kasebut ing postingan iki:

anime kaya tresno ing franxx
  • Taiga Aisaka.
  • Ryuuji Takasu.
  • Minori Kushieda.
  • Ami Kowashima.
  • Sumire Kano.
  • Kitamura Yusaku.

Toradora iku klasik romansa, irisan seri urip dening J.C Staff. Ditumpuk karo kuotasi saka kabeh karakter utama lan dhukungan.



Ing ngisor iki sawetara saka paling apik nggawe sampeyan ngguyu, hubungane, lan baleni wayahe paling apik sing ditawakake Toradora.



Kutipan Toradora Paling Apik Babagan:

Kutipan Sumire Kano

Kutipan Sumire Kano

'Apa sampeyan wis ora ngangkat sikil, siyap maju? Sampeyan mung duwe siji pilihan. Rampungake langkah iki! ” - Sumire Kano



Pethikan Minori Kushieda

Kutipan Minori Kushieda

'Nangis minangka nosebleed jantung.' - Minori Kushieda

Pethikan Minori Kushieda



'Rasa senengku mung bisa ... bisa digawe karo tanganku dhewe! Kabegjanku ora gumantung karo wong liya kajaba aku! ' - Minori Kushieda

Minori Kushieda kutipan 1

'Yen sampeyan lelungan nalika mlayu ing lorong, sampeyan bakal entuk nosebleed. Yen sampeyan urip, sampeyan bakal nangis. ' - Minori Kushieda



Kutipan Minori Kushieda 2

'Aku percaya marang memedi, sanajan durung nate ndeleng lan entuk iki. Aku ora ngandel karo sapa wae wong sing ujar manawa dheweke ndeleng sadurunge. Kaya dene mikir babagan konsep katresnan. Kaya aku percaya ing sawijining dina, aku bakal jatuh cinta, omah-omah lan urip bahagia, sanajan aku durung nate tresna karo wong liya. Sampeyan ndeleng apa sing dakkandhakake? Kanggo sawetara wong sing tresna kaya alam sing nomer loro, nanging aku ora bisa nggandhengake. Dadi yen aku durung nate tresna sadurunge iku nyata? Lan iku nggawe aku kepengin weruh apa hantu iku sejatine. Aku durung ndeleng siji, mula bisa uga dheweke ora. ' - Minori Kushieda

Minori Kushieda kutipan 3



'Sanajan langit dadi peteng, sampeyan ora bisa ndeleng apa-apa, nanging isih ana lintang-lintang sing sumunar ing kana. Dadi, yen dheweke bisa sinau supaya luwih cerah, kita bakal bisa ndeleng dheweke. ' - Minori Kushieda

Kutipan Minori Kushieda 5

'Aku ora kepengin kejiret nggoleki apa sing ora bisa dakdeleng, mula aku ora bisa ndeleng apa sing bisa dakdeleng.' - Minori Kushieda

Kutipan Ami Kowashima

Kutipan Ami Kowashima

'Sungkem ora nate nyebabake hubungan sing seimbang.' - Ami Kowashima

Ami Kowashima kutipan 1

'Yen paling ora ana siji wong sing ngerti aku, aku bakal ora apa-apa.' - Ami Kowashima

Ami Kowashima kutipan 2

'Pancen angel seneng karo aku yen aku dhewe.' - Ami Kowashima

Kutipan Ryuuji Takasu

Kutipan Ryuuji Takasu

'Aku bakal nggawe sampeyan supaya bisa ngadeg ing ngarep Kitamura ... kanthi dhadha kembung.' - Ryuuji Takasu

Ryuuji Takasu kutipan 1

'Wiwit jaman biyen, naga iku mung kewan sing padha karo macan. Sanajan sampeyan ora ana ing sisihanku saiki, aku bakal mlumpat liwat ruang lan wektu lan mesthi ana ing sisihmu. Perasaan iki ora bakal owah. ” - Ryuuji Takasu

Kutipan Ryuuji Takasu 2

“Aisaka! Ayo ... tulung aku ngresiki pawonmu! ” - Ryuuji Takasu

Pethikan Kitamura Yusaku

Pethikan Kitamura Yusaku

“Aja kuwatir. Sampeyan ora bakal rampung dhewe. Sampeyan wis entuk aku. ' - Kitamura Yusaku

Kutipan Taiga Aisaka

Kutipan Taiga Aisaka

'Ora masalah yen sampeyan diwasa tanpa wong tuwa, lan ora masalah yen sampeyan ora precaya marang Gusti Allah. Ana wong ing kana sing ngawasi sampeyan. ' - Taiga Aisaka

Taiga Aisaka kutipan 1

'Iki dudu babagan sing bener utawa sing salah. Ana liyane sing penting. Mula njaluk ngapura lan ngapura dadi penting. ” - Taiga Aisaka

Kutipan Taiga Aisaka 2

'Yen ana wong sing ujar yen sampeyan lagi apa-apa, lan dibutuhake wong kasebut ... apik yen ana wong sing kaya ngono.' - Taiga Aisaka

Taiga Aisaka kutipan 3

'Seluruh peradaban dibangun lan rusak wiwit saiki lan pungkasan sampeyan ujar' kita bakal enggal lunga. ' Aku bakal bosok lan dadi abu nalika 'enggal' sampeyan teka. ' - Taiga Aisaka

Kutipan Taiga Aisaka 4

'Ing ngarep kabeh pilihan, wong bisa ora duwe pengarep-arep lan nyoba mlayu, amarga ora ana alesan sing bisa digunakake. Ora preduli carane mbebayani lelungan dawa ing urip, utawa kepiye ngakoni yen pungkasane teken cendhak, kabeh minangka asil saka pilihan dhewe, iku minangka dalan sing dipilih dhewe. Sanajan dalan iki angel, lan ora ana kemungkinan ngowahi pilihan sing kepungkur, ora bakal disalahake wong liya. Ora preduli nesu utawa frustasi, ana sing bakal lunga ing dalan kasebut, ora ana sing ngganteni sampeyan. ' - Taiga Aisaka

Taiga Aisaka kutipan 5

'Bintang-bintang kasebut katon cedhak banget, nanging sejatine adoh banget, iya? Kaya Kitamura-kun lan I. Bab sing sampeyan deleng ora mesthi nyata. Apa aku kudu nyoba supaya bisa ngerti sejatine sing ora katon? ” - Taiga Aisaka

Kutipan Taiga Aisaka 6

'Aja urip ing jaman biyen kaya wong tuwa.' - Taiga Aisaka

Taiga Aisaka kutipan 7

'Sing paling sampeyan karepake, iku ora bakal bisa ditemokake.' - Taiga Aisaka

Taiga Aisaka kutipan 8

'Aku sengit ngenteni, nanging yen ngenteni bisa bareng sampeyan, aku bakal ngenteni salawas-lawase.' - Taiga Aisaka

Taiga Aisaka kutipan 9

“Nglanggar. Lan dileksanakake reresik. Luwih becik sampeyan ora nyoba kanggo menehi tandha ing wilayah sampeyan, asu bodho. ' - Taiga Aisaka

Taiga Aisaka kutipan 10

'Malaikat romansa sing apik banget, Taiga, bakal menehi sampeyan pitulung.' - Taiga Aisaka

Taiga Aisaka kutipan 11

'Kebahagiaan segawon diukur kanthi migunani tumrap bendarane.' - Taiga Aisaka

Kaya biasane - saran penawaran kudu dikatutake ing komentar. Utawa dituduhake ing media sosial.

Wacan: 40 Kutipan Anime Paling Apik Saka Clannad

-

Sumber gambar sing ditampilake: Wallpaper Toradora