26+ Anime Seinen Paling Apik sing Apik Banget Nglirwakake

kaguya sama wallpaper smug

Wong asring nyebutake yen sawetara seri anime ora ditrapake kanggo para remaja. Sanajan kasunyatane, ana uga jinis sing mung kanggo pirsawan diwasa.

Ya, kita lagi ngrujuk marang 'Kang ’Jinis.



Sanajan sampeyan wis ndeleng anime thriller, tema peteng, lan psikologis sing ora kaetung, seri anime Seinen iki beda-beda.



Ing artikel iki, sampeyan bakal menehi sampeyan 26 irah-irahane tutup sing:

  • tumindak
  • sci-fi
  • fantasi
  • Asmara
  • komedi
  • misteri

lan luwih akeh genre.



Dadi, jupuk popcorn sampeyan bebarengan karo sawetara jaringan manawa ana ing kene!

Dhaptar Anime Paling Apik!

1. Monster

monster

Yen ' Monster 'Ora anime seinen paling apik ing kana, aku ora ngerti apa sejatine.



Iki campuran sing nyenengake lan jinis psikologis. Kadhangkala, wong kudu nimbang nonton karya sing diremehake iki!

Dr Kenzo Tenma minangka ahli bedah saraf terkenal lan diajeni karo atasan lan rekane. Nalika dheweke luwih prioritas uripe bocah lanang tinimbang walikota, sing nyebabake dheweke mati, nyawane pecah.

Gegandhengan: Kutipan Anime Paling Apik Saka Monster



2. Parasyte

parasit

Miturut pendapatku, Parasyte isih diremehake sanajan wis entuk pangenalan. Kanthi konsep sing narik ati iki, saben aspek nindakake kanthi sampurna.



Iki uga mbantu sampeyan sinau sawetara piwulang urip (sing kita ngormati akeh) kayata tresnane Ibu.

Nalika Parasytes (alien kaya cacing) nyerang bumi lan njupuk manungsa dadi hoste, salah sawijine gagal lan pungkasane njupuk tangan tengen Izumi Shinichi.

ndhuwur sepuluh iris anime urip

Saiki dheweke kudu ngadhepi parasit kasebut ing saben dinane nalika dheweke seneng urip normal.

3. Ping Pong Animasi

ping pong animasi

Ana sawetara seri anime ing kana sing mulang babagan nilai-nilai nyata lan Ping Pong Animasi yaiku salah sawijine.

Iki nuduhake apa sing bisa ditindakake anime ing 13 episode lan ora ngidini sampeyan njupuk break-even ing tengah episode.

Crita kasebut nyakup loro kanca cilik 'Peco' lan 'Smile' sing main tenis meja ing sekolah menengah lan pungkasane ngerti apa sing nggawe dheweke tresna banget karo game iki.

4. Grand Blue

Grand Blue

Grand Blue minangka salah sawijining anime komedi paling apik ing njaba nanging kanthi alur cerita sing diwasa.

Kanthi ton momen lucu, sampeyan bakal lelungan aneh. Sampeyan bisa nyoba nonton iki yen sampeyan duwe anime seinen kanthi pendekatan komedi.

Iori Kitahara pindhah menyang kutha pesisir kanggo mlebu universitas lan tetep ing toko nyilem pamane sing dikenal kanthi jeneng 'Grand Blue.'

Sanajan duwe pengarep-arep kanggo urip ing kuliah, dheweke bakal nemu rasa urip sing anyar nalika ketemu karo para senior lan sawetara wong liya.

Gegandhengan: 16+ Acara Anime Lucu sing Bakal Nggawe Kasenengan Ing Dina Sing Ala

5. Maret Ayo Kaya Singa

Maret Ayo Kaya Singa

Kita arang ndeleng genre 'Slice of Life' lan 'Seinen' campuran, lan anime iki nampilake résonansi emosional sing kuat.

Nalika musim kapisan nyenengake, musim kaping loro minangka salah sawijining peringkat paling dhuwur ing MyAnimeList.

Rei Kiriyama, umure 17 taun, dadi pemain Shogi profesional sing pindhah menyang Tokyo kanggo golek kamardikan saka urip kang kenceng.

Nalika Rei ngunjungi toko wagashi simbah-simbah, ing kana dheweke ketemu trio sadulur.

Delengen manawa ikatan sing larang regane iki nggawe Rei dadi wong sing luwih apik sajrone dheweke sinau babagan cara sesambungan karo wong liya.

Relevan: 11 Karakter Anime Ala-ala Sing Bisa Nggawe Sosial

6. Vinland Saga

vinland saga

Sawise karya studio Wit sing luar biasa karo Attack on Titan, kita mikir bisa uga angel entuk karya sing padha (kanthi animasi).

Nanging… karo Vinland Saga, kita entuk siji karya sing apik banget kanthi campuran aksi, petualangan, lan tema sejarah sing sampurna.

Thorfinn tansaya ngrungokake crita babagan Vinland, papan sing ora perlu perang.

Nalika dheweke nyekseni tentara bayaran sing jenenge Askeladd mateni bapake, dheweke kelangan arti lan miwiti lelungan males karo bapake nalika ana perang antarane Inggris lan Denmark.

Gegandhengan: Kumpulan Kutipan Kutipan Saga Vinland Paling jero sing Patut Dituduhake

7. Space Brothers

Space Brothers

Yen sampeyan durung nonton 'Space Brothers' durung, mula sampeyan wis ilang akeh. Anime iki minangka karya sing didhelikake kanthi plot konvensional.

Mesthi dawa, nanging sampeyan bakal entuk hiburan.

Mutta Nanba lan adhine Hibito nyekseni UFO sing mabur menyang angkasa lan mutusake dadi astronot.

Sawise pirang-pirang taun, Mutta dadi astronot, lan Hibito mandheg kerja kanggo nggayuh adhine.

8. Kaguya-sama Katresnan iku Perang

Kaguya sama Love is War e1612611152669

Apa sampeyan tresna karo wong liya? Lan ora bisa ngakoni marang dheweke, prakara apa? Banjur sampeyan kudu nonton anime iki.

Kaguya-sama Katresnan iku Perang minangka salah sawijining anime fenomenal kanthi humor sing kaget lan eksekusi sing luar biasa.

Miyuki Shirogane lan Kaguya Shinomiya minangka anggota dewan dewan mahasiswa lan sing gumun, dheweke sakloron padha seneng.

ndhuwur 10 anime paling gedhe ing kabeh wektu

Nanging, amarga bangga, dheweke ora pengin ngaku-ngaku, nanging dheweke ngrancang macem-macem skema kanggo nggawe wong liya ngakoni.

9. Mushi-Shi

Mushi Shi

Yen sampeyan mikir nonton anime iki sekaligus, sampeyan uga bisa nglewati.

Minangka crita alon-alon nanging nyenengake sing bisa nambah swasana sampeyan. Saben episode nggawe kaendahan jero anime, lan aku yakin sampeyan bakal seneng.

Mushi, entitas misterius sing ana ing macem-macem wujud, lan mayoritas manungsa malah ora ngerti yen ana.

Ketik Ginko, sawijining Mushishi sing terus-terusan ngoyak lan nyoba nemokake misteri sing ana.

10. Dibusak

Mbusak

Mbusak yaiku anime thriller-seinen kanthi pungkasan kontroversial. Nduwe plot, karakter, lan nyenengake sampeyan kanthi corak corak.

Kajaba iku, iki minangka anime sing cendhak lan menehi sampeyan alesan maneh.

Satoru Fujinuma umure 29 taun nalika dumadakan nemokake fénoména sing aneh, banjur mengko lelungan 18 taun kepungkur.

Saiki, urip wis menehi kesempatan kaping pindho kanggo ngowahi jaman biyen lan mungkasi tragedi sing durung bisa ditindakake sadurunge.

11. Lagoon Ireng

Lagoon Ireng e1612611215330

Ana sawetara seri anime sing mung bisa ditonton ing dub Inggris tinimbang sub.

Lagoon Ireng minangka salah sawijining, lan yen sampeyan nggoleki anime aksi kanthi pendekatan barat, iki bakal dadi tujuan sampeyan paling apik pilihan

Crita kasebut diwiwiti ing Thailand, Roanapur, ing ngendi korupsi lan tindak pidana nguwasani panguwasa.

Ing kutha kriminal iki, sawijining pengusaha mutusake gabung karo Black Lagoon, klompok tentara bayaran sawise ngiyanati mantan karyawane.

Deleng kepiye carane adaptasi karo lingkungan anyar iki lan nggawa sampeyan lelungan sing luar biasa.

Relevan: 7 Anime sing Nyenengake visual Kanthi Gaya Seni sing Realistis

12. Dorohedoro

dorohedoro

Dorohedoro kaya mutiara ing samodra kanggo wong sing seneng seri anime kasar.

Iki minangka salah sawijining jinis anime sing jarang kita tingali kanthi nggawa crita sing nyenengake. Iki adaptasi manga sing sampurna.

Nderek wong reptil amnesiac sing jenenge Kaiman sing gelut karo tukang sihir sing nggunakake wong minangka guinea pig kanggo eksperimen. Nanging dheweke ora dhewekan,

Kanca wadon Nikaidou nulungi dheweke nguber misteri ing kabeh perkara.

Relevan: 17+ Anime Ngeri Paling Ngeri sing Bakal Sampeyan Investasi

13. Pelangi

Pelangi

Priksa manawa narik napas jero ing saben episode amarga sing ana ing kene yaiku anime 'Pelangi.'

Animasi kasebut apik tenan, lan konsep kasebut tanpa cacat. Kanggo penggemar Seinen, Pelangi sing ora nonton minangka tindak pidana serius.

Pelangi ngetutake crita pitung bocah lanang sing wis dicekel amarga tuduhan pidana lan digawa menyang sekolah reformasi ing Shio.

Nalika kabeh wong duwe masa lalu sing beda-beda, dheweke ikatan bebarengan lan janji yen bakal ketemu yen ukarae rampung.

Sayange, penjaga sing duwe dendam lan dhokter sadis ora bakal nglilani kedadeyan kasebut.

Relevan: 12 Karakter Anime Paling Sadis sing Wis Digawe

14. Hinamatsuri

Hinamatsuri e1612611299436

Hinamatsuri minangka anime komedi sing unik lan duwe premis sing cukup diwasa. Crita kasebut ditulis kanthi apik lan eksekusi sampurna.

Interaksi antarane karakter uga bisa dadi aspek sing cukup apik kanggo anime sing apik tenan iki.

Crita kasebut nyusul Yoshifumi Nitta, anggota Yakuza sing pengaruhe cukup.

Piye wae, dheweke banjur ngrampungake bocah wadon sing duwe kekuwatan telekinetik sing katon misterius ing apartemen.

Relevan: 7 Piwulang Urut sing Kuwasa Sampeyan Bisa Sinau Saka Hinamatsuri

15. Mlaku karo Angin

mlayu karo angin

Mlaku karo Angin yaiku anime olahraga kanthi sawetara visual sing sampurna lan dalane crito standar. Aku bakal ujar manawa unik saka sing wis kita nonton nganti saiki lan salah sawijining anime seinen paling apik sing ana ing kana.

Kakeru Kurahara, pelari ace, pungkasane gabung karo klub Kansei University Track. Haiji, kanca balapan mlayu, nggawe dheweke tetep asrama bareng karo 8 anggota liyane.

Sayange, kanca-kancane wis ora bisa saingan ing balapan Hakone Ekiden.

seri anime paling gedhe ing kabeh wektu

Sajrone sawetara wulan, dheweke kudu narik kawigaten sing mokal iki.

16. Berserk

Berserk

Berserk minangka manga paling apik ing kabeh jaman, uga anime iki. Sanajan manga pancen luwih apik lan aku luwih seneng tinimbang anime, aku isih bakal ngomong adaptasi sing cukup apik kajaba musim kaping 2.

Tentara bayaran sing lair saka jenazah ibune mlebu ing perang nalika isih enom lan nylametake nyawane.

Mengko, dheweke gabung karo 'Hawk Putih,' lan alon munggah pangkat mung kanggo ngerteni manawa jagad iki ora sepira sing dipikirake.

Berserk Deluxe Volume 2 Manga Berserk Deluxe Volume 2 Manga Mulai Blanja Sinau Luwih Luwih Kita entuk komisi saka Amazon & afiliasi liyane yen sampeyan tuku tanpa biaya tambahan.

17. Wong enom Saint

Saint Young Man

anime komedi paling apik ing kabeh wektu

Saint Young Man yaiku anime cilik sing mung ana 2 episode OVA nanging sampeyan bisa nikmati saben menit.

Bisa uga luwih apik kanthi episode liyane kanthi humor on-point lan etika. Nanging, iki minangka anime sing cukup apik kanggo ditonton yen sampeyan crita kanthi entheng.

Buddha Gautam lan Yesus Kristus, para pendiri agama Buddha lan Kristen ngunjungi Tokyo nalika plancongan lan budhal bareng kanca sakamar.

Kanggo ngrasakake masarakat modern ing Jepang iki, dheweke nyoba ndhelikake identitas lan sampeyan ngerti apa sing bakal diarepake sabanjure.

18. Land of the Lustrous (Houseki no Kuni)

Tanah Lustrous e1612611394480

Land of The Lustrous yaiku anime misteri kanthi ngguyu sing apik. Nanging aja nganti ati-ati amarga bisa uga ngrusak pesen sing jero.

Supaya hiburane tetep adoh, sampeyan bakal nemokake kabeh wangsulan sing dibutuhake babagan kepribadian manungsa.

Crita ing ngisor iki misterius lan makhluk abadi sing diarani 'Lustrous,' permata sing dipanggoni ing jagad sing rusak.

Sing paling enom yaiku Phos umur 300 taun sing ora bisa gelut amarga kondhisi sing alus.

Dheweke ditugasake nyusun ensiklopedia, lan pungkasane Phos nemokake sesuatu sing bisa njamin kaslametane.

Relevan: 17 Anime Paling Apik sing Nyenengi Sampeyan Wis Katon

19. Inuyashiki: Pahlawan Pungkasan

Inuyashiki Pahlawan Pungkasan

Yen sampeyan lagi ing kene kanggo nemokake anime sing apik lan cendhak sing bisa nggawe dina, mula ' Inuyashiki ”Kanggo sampeyan.

Kanthi premis sing luar biasa, sampeyan bakal entuk hiburan sing akeh tumindak bebarengan karo sawetara nilai urip. Yen sampeyan durung nate nonton, priksa manawa sampeyan paling ora, pungkasane.

Inuyashiki nderek crita wong tuwa karo kulawarga sing ora tresna lan remaja, sing mung peduli karo awake dhewe.

Nalika kekarone nemoni siji-sijine ing taman, cahya sing padhang saka langit ndadekake senjata mekanik. Nalika bocah enom kasebut mateni wong, wong tuwa kasebut kudu nylametake jagad iki.

20. Putra Ngumbara (Hourou Musuko)

putra ngumbara e1612611512645

Gender -ender Acara anime saiki wis normal, nanging kepiye yen nggawe pendekatan anyar kanthi konsep sing padha?

Dadi, sampeyan entuk anime Wandering Son. Kaget, iki anime sing apik banget lan saben aspek dibentuk dadi sampurna.

Crita kasebut nyusul karo loro kanca bocah cilik Shuichi Nitori lan Yoshino Takatsuki sing dadi bocah wadon trans nanging dianggep minangka bocah wadon sing paling ayu ing sekolah.

Nanging, uripe dadi saya angel nalika kalorone kudu adaptasi karo sekolah anyar.

21. Non Non Biyori

Ora Non Biyori

Apa sampeyan stres? Kudu ana sing nggawe pikiranmu tenang? Lungguh ing ngarepe layar lan mainake anime iki sawetara wektu.

Sanajan crita kasebut ringkes, kanthi campuran jinis seinen lan irisan jinis urip, sampeyan bakal tetep sibuk.

Nderek petualangan cilik sing lucu karo bocah-bocah wadon sing ora normal lan kepiye cara menehi wektu kanthi dolanan ing padesan.

Relevan: 15 Acara Anime sing Cocog Kanggo Bocah-bocah Lan Cah enom

22. Ultimate Hellsing

Hellsing Ultimate e1612611549870

Aku mung bakal ngomong siji tembung kanggo sampeyan. Hellsing apik tenan! Beda karo acara anime utawa tv vampir sing sampeyan weruh nganti saiki.

Hellsing minangka organisasi sing dibentuk kanggo mburu makhluk sing ngonsumsi manungsa ing wayah wengi.

Organisasi iki duwe gegaman utama sing diarani Alucard, sing bisa uga ora bisa ngatasi kahanan apa wae.

23. Dogou Stray Bungou

Dogou Stray Bungou

Dogou Stray Bungou minangka bukti yen fiksi supranatural bisa digunakake kanthi cara modis.

Crita kasebut nyiyapake kabeh wiwit wiwitan, lan uga dudu kanggo kabeh wong.

Seri kasebut ngetutake klompok individu sing dikenal minangka Badan Detektif Bersenjata.

Dheweke duwe macem-macem jinis kekuwatan gaib lan ngatasi kasus mbebayani sing angel banget kanggo polisi.

24. Drifters

seri anime drifters

Apa sing bakal luwih apik tinimbang nonton anime seinen kanthi samura lan setelan fantasi? Lah Drifters nindakake premis peteng kanthi cara sing paling unik kanthi ngasilake asil sing apik.

Toyohisa Shimazu bakal diangkut menyang jagad sing khas bebarengan karo pasukane nalika perang.

Tanah iki diisi karo kabeh jinis makhluk lan dheweke dipanggil supaya perang nglawan 'Ends' sing pengin ngilangi 'Drifters.'

25. Kelas: Demi-Manungsa

Ajin

Kelas: Demi-Manungsa luwih medeni tinimbang seinen. Neliti konsep fiksi horor kanthi cara sing paling ngagetne.

Nalika duwe cacat, anime cukup nyritakake supaya pamirsa kaget saben-saben.

irisan komedi romansa irisan urip

Crita kasebut nyakup siswa sekolah menengah sing tahan saka kacilakan sing kudune dheweke tilar donya.

Mengko, dheweke nemokake manawa dheweke minangka Ajin, manungsa demi manungsa sing disepelakake kabeh jagad. Ora suwe, dheweke ngerti yen manungsa demi manungsa liyane luwih cedhak tinimbang sing mbayangake.

26. Sekolah Kunjara

Sekolah Penjara e1612611611206

Prison School ora mung anime seinen sing apik nanging uga salah sawijining anime komedi paling apik sing cocog kanggo pamirsa diwasa.

Nduwe adegan sing nyenengake banget sawetara wektu cabul.

Crita kasebut nyakup limang bocah lanang sing nembe mlebu sekolah bocah wadon kabeh sing wis dadi kanca bareng.

Nalika ngunjungi asrama bocah-bocah wadon ing wayah wengi kanggo seneng-seneng, Dewan Siswa Bawah Tanah nyekel dheweke lan dikirim menyang pakunjaran sekolah.

Anime Seinen liyane:

  • Inari Kon Kon.
  • Tokyo Ghoul.
  • Elfen Lied.
  • Akira.
  • Umaru Chan.
  • Ghost in the Shell.
  • Gangsta.
  • Jormungand.
  • Phantom Requiem.

Situs web penulis: animeukiyo.com

-

Dianjurake:

26+ Anime Romance Paling Apik Kabeh Urip!

67 Acara Anime Paling Apik Saklawase (Ora Urutan Urutan)