24+ Kutipan Urip Gula Sing Paling Seneng sing Bakal Jero

wallpaper anime urip gula seneng

Sugih Urip Gula dijupuk saka karakter:

  • Shio Kobe.
  • Satou Matsuzaka.
  • Bulik Satou.
  • Asahi kobe.

Sugeng Urip Gula yaiku anime medeni / psikologis kanthi paraga sing dadi korban. Lan peran kasebut nyebabake tema kegilaan lan kekacoan.



Ing antarane kegilaan, ana kedalaman, lan kutipan sing relevan sing sejatine urip, sanajan ana konteks utawa konten.



Mangkene sawetara baris paling apik saka seri anime!

Kutipan Gula sing Seneng:

1. Pethikan Asahi Kobe

Kutipan Asahi Kobe



' Muga-muga jagad iki dadi papan wong apikan diganjar kanggo kabecikan. ' - Asahi Kobe

2. Kutipan Satou Matsuzaka

kutipan satou matsuzaka 15

'Sanajan katresnan, iku salah yen ngapusi wong sing kita tresnani. Salah ngapusi katresnan. Dadi… ora prelu diwartakake marang Shio. Amarga… amarga, dudu tindak kriminal. Bener, Gusti Allah? ” - Satou Matsuzaka



kutipan satou matsuzaka 13

' Sampeyan mung pengin wanita menehi kesenengan. Sampeyan seneng banget karo risiko yen bisa dingerteni. Yen sampeyan pengin kasenengan sing ora apik, apa aku bakal bali menyang sudhut? Apa sampeyan pengin aku crita karo garwamu lan nyuwek kulawarga? Apa sampeyan pengin aku ngandhani sekolah lan wis disiplin? Aku dudu murid sing pertama sampeyan wis ndemek aku? Sampeyan sampah. ' - Satou Matsuzaka

kutipan satou matsuzaka 4



' Aku ora bisa nerusake kaya ngene. Aku bakal edan! ' - Satou Matsuzaka

kutipan satou matsuzaka 5

' Sampeyan mulang bocah kasebut babagan ide sing salah babagan katresnan. Pramila sampeyan duwe tanggung jawab kanggo mbayar aku. Tanggung jawab kanggo mbantu aku. Tanggung jawab kanggo nindakake iki marang aku. ' - Satou Matsuzaka



kutipan satou matsuzaka 3

' Aku ora ngerti ... rasane anget kaya apa. Apa kabecikan iku. Lan luwih saka liyane… Aku ora ngerti apa sing diarani katresnan. Kabeh matur nuwun kanggo Shio-chan. Amarga Shio-chan njupuk tanganku nalika semana. Shio-chan nuntun aku. Aku ngerti apa tegese pertama kaline urip. Aku ora nate ngerti katresnan sadurunge. Nanging Shio-chan minangka wong sing mulang kula apa tegese katresnan. Aku ndeleng! Iki minangka perasaan sing luwih jero kanggo Shio-chan .... Aku… pungkasane…. Shio-chan, muga-muga sampeyan isih tresna marang aku nalika lair maneh. Nuwun sewu ... lan matur nuwun. ' - Satou Matsuzaka

kutipan satou matsuzaka 14

'Sampeyan uga kudu ngontrol dhewe. Banjur ora ana siji-sijia ing antarane kita sing bakal nemoni iki. - Satou Matsuzaka

kutipan satou matsuzaka 16

'Aku mesthi dhewekan. Tansah goblok. Ana sing mesthi ilang. Aku mesthi sedhih. Aku mikir bakal pungkasane mati dhewe-dhewe. Nanging aku salah. Shio-chan nemokake aku lan mbuktekake aku salah! ' - Satou Matsuzaka

ndhuwur 10 anime paling apik ing kabeh wektu

kutipan satou matsuzaka 11

'Gula ngiseni aku. Aku seneng banget bisa urip. ' - Satou Matsuzaka

kutipan satou matsuzaka 12

'Katresnan beda kanggo saben wong. Cara cemlorot beda. Nanging sapa wae sing bisa nampa. Sawise sampeyan ngrasakake, atimu rumangsa kepenak kanthi cepet. ” - Satou Matsuzaka

kutipan satou matsuzaka 10

'Aku kudu ngilangi kabeh risiko.' - Satou Matsuzaka

kutipan satou matsuzaka 9

'Ing jagad iki kebak kotoran.' - Satou Matsuzaka

kutipan satou matsuzaka 8

'Aja lali mlebu uripku maneh. Aku rada nesu. ' - Satou Matsuzaka

kutipan satou matsuzaka 6

“Katresnan iku rasane atimu dhewe. Manis, apik tenan, lan nggawe sampeyan sadhar apa sing nggawe sampeyan seneng tanpa ana wong sing ngandhani. ' - Satou Matsuzaka

kutipan satou matsuzaka 7

'Yen sampeyan kudu mulang babagan tresnamu ... Yen sampeyan njaluk balesan… Ana sing ala lan pait kaya ngono ... kuwi dudu katresnan.' - Satou Matsuzaka

kutipan satou matsuzaka 2

'Aku ora bakal nglilani sapa wae sing ngalang-alangi tresnaku. Sanajan aku mlebu neraka. ” - Satou Matsuzaka

kutipan satou matsuzaka 1

'Ora ana gunane, Shouko. Aku ora rumangsa apa-apa kanggo sampeyan. Sampeyan ora beda karo wong liya. Apa sampeyan pancen mikir yen aku bakal tuku ngapusi sampeyan yen ora ngandhani polisi? Sampeyan nolak aku ing sawijining wektu. Kelingan ta? Kepiye aku kudu percaya karo bocah wadon kaya ngono? Dadi… nuwun sewu. ” - Satou Matsuzaka

kutipan satou matsuzaka

'Iku manis ... iku manis. Aku kudu nglindhungi urip iki. Iki papane aku. Aku bakal nglindhungi [Shio] ora preduli! ' - Satou Matsuzaka

3. Kutipan Bulik Satou

kuota bulik satous

' Aku ora bakal ngritik tresnamu. Nanging sampeyan isih bocah. Bocah sing ora bisa tanggung jawab kanggo awake dhewe. Sampeyan pengin ngluwihi wates sampeyan? Nindakake yen wis gedhe. ' - Lik Satou

satous bibi kuotasi 1

' Bener. Pancen sampeyan pancen gumantung karo wong diwasa. Sampeyan spons lan cling menyang wong-wong mau kanggo urip. Mangkene cara kerja Satou Chan. Sampeyan ora bisa nguber tresna dhewe, iku kasunyatane prekara. ' - Lik Satou

satous bibi kuotasi 2

' Aja kuwatir, Satou Chan. Sampeyan bakal gedhe mbesuk. Sampeyan bakal tuwuh dadi diwasa reged kanthi cepet. Dadi, terus tumindak kaya bocah lugu. Sanajan sampeyan ora bisa nggayuh kekarepan sampeyan, sampeyan isih bisa nindakake sing paling apik. Sampeyan mung bisa nindakake. Sampeyan mung bocah sing lucu. ' - Lik Satou

satous bibi kuotasi 4

'Aku janji karo sampeyan, aku bakal tetep tresna marang dheweke, sanajan aku ora bisa ndeleng dheweke maneh.' - Lik Satou

satous bibi kuotasi 3

'Detektif Iyada-san, bocah wadon iku wis mati. Aku ora getun amarga dheweke urip seneng. ” - Lik Satou

4. Kutipan Shio Kobe

Kutipan Shio Kobe

'Ana sing nate ujar:' Atine wong kaya jar. Sampeyan bisa ngisi akeh barang ing njero, nanging yen rusak, wong kasebut uga bakal rusak. ” - Shio Kobe

-

Dianjurake:

15+ Penggemar Karakter Anime Yandere Paling Apik Ora Kudu Ilang

13+ Penggemar Kutipan Jujutsu Kaisen Paling Apik Bakal Dihargai