24+ Acara Anime Paling Apik Sing Bakal Nggawe Rahang Sampeyan

rambut coklat cah wadon anime

Aku hardcore nalika nerangake babagan dubs, mula kiriman iki mesthine bakal cepet utawa mengko.

Sampeyan ngerti apa sing wis dakweruhi babagan acara anime sing dijuluki? Ana sing telas jumlah penggemar sing HATE dijuluki anime.



Paling ora, aku wis weruh saka dadi bagean saka komunitas anime online.



Napa penggemar seneng sengit karo dubur anime? Aku ora ngerti, lan aku ora ana ing kene kanggo debat.

Nanging sing dakkarepake yaiku 21+ acara anime sing paling apik sing durung tau ditonton.



Dadi ayo langsung mlebu, ndhisik dhisik!

Aku yakin sampeyan bakal nemokake nilai ing sawetara acara sing diarani Inggris iki.

1. Pembantu padha

27 Acara Anime Paling Apik Sing Bakal Nggawe Rahang Sampeyan



Pembantu Sama? Kanthi jeneng kaya ngono, mesthine dadi anime harem sing nduwe prawan seksi, bener?

Maid Sama minangka seri romansa / komedi fokus ing rong karakter utama: Usui Takumi lan Misaki Ayuzawa.

Lan aku kudu ujar: Iki minangka salah sawijining acara anime sing paling apik sing durung nate kasakseni.



Iku sebabe aku nemokake akeh acara anime sing hebat ing perjalananku. Apamaneh ing jinis komedi lan romansa.

Ora kaya acara sing padha ing kategorine, sampeyan bisa ngrasakake kanthi unik.

Saben episode ngajak sampeyan nyoba liyane.



Anime sing bisa nggawe aku ngguyu, crita lan nggawe aku tetep tertarik kudu dipuji. 100%.

Gegandhengan: 15 Kutipan Maid Sama Babagan Urip lan Cinta

2. Nodame Cantabile

27 Acara Anime Paling Apik Sing Bakal Nggawe Rahang Sampeyan

Nodame (ing sisih kiwa) lan Chiaki (ing sisih tengen) minangka paraga utama acara kasebut.

Nodame Cantabile minangka anime babagan musisi ing misi kanggo nggayuh gegayuhan.

Nalika isih kuliah.

Aku kaget yen durung nate ndeleng anime iki sing disaranake sapa (bisa uga ana siji wong).

Dubbing wis dingerteni. Swara kasebut bisa diputer kanthi apik karo paraga. Lan mesthine anime kasebut dhewe kalebu lintang.

Campuran komedi / irisan urip lan romansa sing apik kabeh dicampur dadi siji. Tanpa klise katon ing acara sing padha.

3. Iku Sampeyan Guys Fault Aku Ora Popular

Acara Anime Paling apik sing Bakal Nggawe Rahang Sampeyan

Watashi (ing basa Jepang) yaiku irisan anime urip fokus ing siji karakter utama.

Lan watak kasebut yaiku Tomoko Kuroki (nganggo rambut ireng ing ndhuwur).

Yen sampeyan mikir sampeyan wis ndeleng kabeh irisan acara urip, sampeyan bakal bisa ndeleng ... Cukup ngenteni nganti nonton iki.

slice of life anime english dub

Watashi paling ala, depresi, seri anime sing nggawe cringe Aku wis ndeleng.

Tomoko Kuroki nyoba nggawe kanca lan bersosialisasi karo wong liya. Nanging gagal banget nganti mateni malah nonton.

Kayane aspek anime iki sing nggawe dheweke padhang. Amarga ora akeh irisan urip nuduhake sing nyebutake sisih 'ala' saka kepribadian karakter lan kekurangane.

Aja kantun sing iki!

4. Barakamon

Acara Anime Paling apik sing Bakal Nggawe Rahang Sampeyan

Anime iki ngelingake banget marang Nodame Cantabile. Kalorone padha karo cara sing akeh.

Dubbing apik banget ing kaloro acara kasebut.

Barakamon minangka potongan seri urip fokus ing kaligrafi: Seishuu Handa. Umur 23 taun sing dikongkon urip ing sawijining pulau kanggo ngowahi tingkah lakune. Lan ngupayakake pembangunan pribadi.

Barakamon bakal nggawe sampeyan ngguyu meh kabeh episode. Lan malah luwih apik tinimbang iku, sampeyan bakal seneng pangembangan pribadi.

Salah sawijining sipat paling apik ing anime iki yaiku cara nyepetake aspek layanan penggemar lan 'harem'.

Dadi kanggo nuduhake anime ora prelu kabodhoan kanggo mbuktekake kepiye gedhene.

5. Wawancara Karo Gadis Monster

Acara Anime Paling apik sing Bakal Nggawe Rahang Sampeyan
Paraga utama ing siji gambar.

Wawancara Karo Gadis Monster , anime sing dirilis ing taun 2017. Crita kasebut adhedhasar seri novel ringan asline.

Iki minangka seri anime seri liyane sing nyenengake kanggo ditonton, ngindhari klise umum, lan duwe dub sing apik.

4 paraga wanita utama yaiku Demi-Manungsa. Saben duwe kabisan, kekurangan lan tantangan masing-masing.

Nalika nonton anime, saben siswa nemoni tantangan kanggo kekancan karo manungsa biasa.

Lan nyoba kanggo dadi komunitas sing ora ngerti dheweke sejatine.

iku dudu pertunjukan sing cepet, lan aku seneng babagan iki.

Kecepatane pas banget lan dadi favoritku sing anyar nganti tekan irisan urip.

Gegandhengan: 11 Karakter Anime Iki Sawetara Sing Paling Dituduhake

6. Claymore

Acara Anime Paling apik sing Bakal Nggawe Rahang Sampeyan

Claymore minangka tumindak / fantasi nuduhake kebak panganiaya ekstrem, wektu peteng lan emosional.

Iki minangka salah sawijining anime pisanan sing aku nonton.

Crita fokus ing Clare , kanggo Claymore. Sing artine dheweke minangka manungsa sing dimodifikasi sing tujuane yaiku ngancurake Yoma.

Sampeyan bisa nganggep Yoma minangka jinis dhemit / kewan sing duwe kekuwatan super manungsa.

Saka kabeh adegan sing nggumunake lan gawe kaget sing dakalami ing pirang-pirang pertunjukan, Claymore pancen misuwur.

Lan casting swara cocog karo peran saben karakter tanpa nyoba banget utawa ngorbanake kualitas.

Yen tumindak kasar lan panganiaya minangka acara sing sampeyan lakoni (kayata AOT utawa Akame Ga Kill), coba coba coba nyoba nyoba versi kasebut.

7. Taman Sarwa Amagi

Acara Anime Paling apik sing Bakal Nggawe Rahang Sampeyan

Taman Sarwa Amagi yaiku anime cekak ing genre komedi / sihir.

Crita kasebut fokus ing taman hiburan magis ing ambane bangkrut, yen ora bisa nggawa cukup pelanggan.

Kayane dub apik banget. Lan sawetara peran sing ditindakake karakter tartamtu nggawe aku ngguyu.

Lan dialog kasebut cukup cetha.

Aku seneng aspek 'bisnis' ing acara iki. Bebarengan karo kasunyatane ana komedi lan sihir sing dicampur.

Iki dudu pertunjukan sing paling populer nanging ora kudune

Aku nyaranake yen sampeyan seneng anime komedi. Lan luwih seneng seri sing cendhak (13 episode).

8. Lagoon Ireng

Acara Anime Paling apik sing Bakal Nggawe Rahang Sampeyan

Black Lagoon minangka pameran anime sing paling rame ing gangster sing bakal sampeyan tonton.

Ora diragukan, sampeyan bakal nemokake anime sing bisa saingan ing genre sing padha, apa maneh ngalahake kualitas seri iki.

Lagoon Ireng nampilake 4 karakter utama: Revy, Rock, Benny lan Wong Walanda.

Jeneng sing gampang, bener? Iki sing nggawe gampang dielingi jenenge.

Nalika sampeyan nyelehake ing seri kasebut, sampeyan bakal bisa ngerteni peteng, bengkong, jero lan grimis.

Lan intine yaiku: cara main anime iki nyata banget saengga bisa dibandhingake karo urip nyata.

Anime ora mung tugas sing apik kanggo nampilake masalah jero kanthi mode animasi. Lan mulane iku salah sawijining seri sing paling apik kanggo aku.

Lan nalika sampeyan mikir kepiye versi sing dijuluki Inggris dadi apik banget,… Iku mung nggawe Black Lagoon dadi luwih kuat lan pantes ing antarane para julukan anime ing njaba.

Relevan: Dhaptar 30 Psikologi Anime sing Kudu Ditimbang

9. Hyperdimension Neptunia

Acara Anime Paling apik sing Bakal Nggawe Rahang Sampeyan

Hipertensi Neptunia yaiku seri anime parodi / komedi adhedhasar jagad game lan CPU.

Seri anime dijupuk saka game video ing Play-station 3 lan PSP.

Dibandhingake karo acara liyane ing dhaptar iki, Hipertensi dudu sing paling gedhe. Utamane ora kaya crita, klise, kualitas lan kabeh jazz.

Nanging dubbing, casting swara lan dialog iku PERFECT.

Aku ora bisa ngilangi kepiye lucu acara anime iki kala-kala. Utawa kepiye pangripta bisa nggawe dialog sing nyenengake ing saindhenging seri.

Saben-saben aku bakal nonton pertunjukan Anime sing dakkira duweni potensi ... Nanging ora bisa ditindakake.

Nanging sekaligus bisa nampilake karakter sing dak tresnani nganti nyata.

Hipertensi Neptunia minangka salah sawijining anime 'aneh' kanggo aku.

Lan dubbing ora bakal nguciwani sampeyan yen nyoba.

Gegandhengan: 17 Cewek Anime Cute sing Bakal Mateni Sampeyan Kanthi Pesona

10. Gupuh Metal Lengkap

Acara Anime Paling apik sing Bakal Nggawe Rahang Sampeyan

Sampeyan mung bisa ndeleng kanthi ndeleng gambar anime iki saka planet liya.

Lan nalika sampeyan miwiti, sampeyan bakal ngerti yen IS saka planet liya bebarengan.

Gupuh Metal Lengkap minangka salah sawijine anime anime MECha sing wis dakwaca. Lan aku ora getun nonton acara mecha iki khusus.

Musim 1 diwiwiti kanthi kecepatan sing alon. Fokus karo karakter utama: Sousuke Sagara. Sing duwe latar mburi Militan lan makarya kanggo klompok Militer independen.

Paraga utama liyane: Kaname Chidori. Presiden dewan mahasiswa sing tanggung jawab, populer, andhap asor, nanging bebaya diculik.

Kajaba dubbing, casting swara lan dialog apik, Gupuh Metal Lengkap yaiku pertunjukan sing aneh.

Tegese seri pertama nggawe aku tertarik, nanging ora nggawe aku 'cacat' amarga sepira kualitase.

Musim kaping loro nyebarke aku, lan aku ora percaya yen seri ke-2 luwih apik tinimbang sing pertama.

Lan musim 'crita sisih' kaping 3 nggawe aku kaget maneh babagan kepenak.

Aku malah ora bisa menehi jeneng seri anime kanthi musim 2 sing ngluwihi musim 1.

Ora dingerteni ing meh kabeh jinis film lan hiburan kanthi gelar iki.

Aku ora bisa menehi rekomendasi Panic Metal Lengkap. Iki minangka acara paling apik sing kaget banget.

Gegandhengan: Acara Anime Militer sing Bakal Sampeyan Ketagihan Genre

11. Shiki

Acara Anime Paling apik sing Bakal Nggawe Rahang Sampeyan

Shiki minangka seri anime horor / misteri iso dibandhingke karo Higurashi: Nalika Nangis.

Dibandhingake karo Higurashi, Shiki diwiwiti kanthi langkah sing alon. Nyatane nalika nemoni episode, mula aku ora ragu apa bisa ditonton.

Nanging langkah-langkah kasebut saya mundhak lan saben episode wiwit ora ana pikiranku saka tengkorak. Piece demi potongan.

Panyusunan swara, casting swara lan dialog isih ana. Crita minangka salah sawijining sing paling apik sing dakdeleng (sanajan alon).

Lan realisme kasebut ora bisa dipercaya. Shiki minangka salah sawijining anime sing paling sedih, paling kejem lan bisa mikir.

Lan sampeyan bakal kepengin ngerti kenapa ora nonton luwih cepet yen rampung.

12. Akademi Pahlawan Kula

Acara Anime Paling apik sing Bakal Nggawe Rahang Sampeyan

Seri anime superhero / supranatural umum banget lan khas ing komunitas anime.

Iki minangka salah sawijining jinis anime sing paling populer (yen ora paling populer) ing planet iki. Kaya DBZ, Fairy Tail, lan liya-liyane.

Yen dikandhani - Akademi Pahlawanku yaiku anime sing kaget banget.

Aku minangka jinis wong sing sawise ngrungokake babagan Anime kanthi kakehan, aku dadi apik lan dadi ora minat. Amarga ora ana sing luwih ala tinimbang Anime sing ora bisa urip nganti kepleset.

Nanging My Hero Academia dadi liga dhewe. Mbuktekake manawa sampeyan ora butuh 'orisinalitas' kanggo nggawe karya agung.

Dubbing iku sah, casting swara iku akurat, lan eksekusi cetha. Ditambahake crita kasebut narik kawigaten sampeyan saka episode pisanan.

Saka kabeh anime sing dijuluki sing ditampilake ing kana, My Hero Academia pantes dadi dhaptar iki.

Gegandhengan: 5 Piwulang Urip Saka Akademik Pahlawan Kula

13. Owari Ora Seraph

Acara Anime Paling apik sing Bakal Nggawe Rahang Sampeyan

Owari Ora Seraph yaiku anime liyane sing ngisi rasa mamang. Nanging aku terus lan nyoba wae.

Iki minangka seri aksi / fantasi sing padha karo Black Bullet lan Akame Ga Kill.

Babagan kapisan diwiwiti kaya Attack On Titan. Tegese diisi karo emosi, sedhih lan lara.

Sawise nonton musim 1 lan 2, bisa dakkira minangka pertunjukan sing cukup apik. Aktor swara nindakake tugas sing cocog karo vokal karo karakter.

Dadi menang nganti tekan dubbing Inggris.

Anime kasebut dudu aksi sing paling gedhe sing wis dakdeleng. Ora kaya Akame Ga Kill utawa Fate Zero.

Nanging crita, karakter, peran lan kepribadiane luwih penting tinimbang karo aku.

Sing nggawe acara iki misuwur yaiku paraga dhewe-dhewe. Lan ikatan kaya kulawarga sing dibangun bebarengan.

Yen ana musim 3, aku bakal bisa ndeleng.

14. Pembantu Naga Miss Kobayashi

Acara Anime Paling apik sing Bakal Nggawe Rahang Sampeyan

Seri Anime 2017 liyane kanthi 'rada' aspek sing padha karo Wawancara Karo Gadis Monster.

Pembantu Naga Miss Kobayashi yaiku irisan urip / komedi kanthi naga aneh, kuat, lan over-the-top.

Dubbing 'pas' ing anime iki kaya Wawancara Karo Gadis Monster. Pemeran swara apik banget, lan dialoge lucu.

Naga Pembantu Miss Kobayashi kanggo aku minangka salah sawijining anime paling santai, nanging lucu kaya F anime sing dakwaca.

Iki minangka jinis pertunjukan sing bisa ditonton tanpa serius banget.

Lan kula minangka salah sawijining kualitas anime paling apik. Aku mikir yen dheweke kerja kanthi apik wiwit wiwitan nganti pungkasan.

15. Pateni La Kill

Acara Anime Paling apik sing Bakal Nggawe Rahang Sampeyan

Kill La Kill minangka seri anime aksi sing pisanan, kayane lucu lan ndhuwur.

Saka njaba, ana anime sing nyoba banget lan rada ora konvensional. Kaya carane rasukane Ryuko katon erotis lan kakehan nalika dheweke kuwat.

Lan 'adegan transformasi' katon padha Wulan Pelaut.

Yen wis dikandhani, iki seri anime liyane sing mbuktekake aku salah.

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, orisinalitas ora masalah. Sajrone eksekusi wis tepat, lan wis rampung kaya pitik goreng, iku kabeh sing penting.

Lan sampeyan bakal kesusu golek anime kaya Kill La Kill kanthi dub Inggris sing kuat. Casters swara gedhe. Lan dialog lucu lan relevan.

Aku wis ndeleng akeh anime aksi sing diarani lan meh ora ana wong-wong mau cedhak karo kualitas Kill La Kill.

16. Nasib Nol

Acara Anime Paling apik sing Bakal Nggawe Rahang Sampeyan

Aku ora bisa lunga tanpa nyebutake Nasib Nol ing dhaptar iki. Anime ing genre fantasi / aksi.

Sadurunge nonton Nasib Nol aku nyoba Nasib Tetep Wengi. Anime iki cukup sopan.

Aku ngarepake Nasib Nol dadi apik banget. Nanging iku mokal amarga Nasib Nol nyebul pengarepan sandi dhuwur langit.

Aku seneng dubbing, casting swara lan dialog luwih akeh ing Nasib Nol.

Wangsulan: Bab ingkang utama sing nggawe Fate Zero dadi luwih apik tinimbang Fate Stay Night, yaiku tumindak

Kayane mbandhingake anime kaya K-ON karo Attack On Titan. AOT banget kasar lan K-ON pancen lucu yen ora bisa dibandhingake.

Dadi, yen sampeyan nggoleki dub inggris fantasi, coba takdir nol. Minangka salah sawijining favorit ing genre fantasi / aksi.

17. Michiko Kanggo Hatchin

michikio kanggo hatchin bocah-bocah wadon anime

Sampeyan bisa mikir babagan Michiko To Hatchin kaya Black Lagoon. Mirip karo karakter wanita sing kuwat, crita lan karakter sing grimey kanthi latar mburi angel sing ana gandhengane karo kriminal.

Ing kasus iki, ana corak sethithik antarane gaya urip karakter utama lan cara campurane.

Anime kasebut ora mung diremehake, nanging aktor swara lan dialog kasebut pancen penting. Michiko To Hatchin pantes luwih akeh kredit tinimbang kayane.

18. Dolanan Anyar!

game anime aoba suzukaze anyar

Game Anyar! minangka bagean sing paling disenengi kanggo aku. Sampeyan bisa mbandhingake kualitas karo Shirobako, uga crita lan kepiye masarakat bisa nggawe 'seni' dadi kasunyatan.

Aoba Suzukaze yaiku tukang game karakter ing industri sing bakal bisa ana gandhengane. Amarga dheweke duwe impen kerja ing perusahaan game, lan sukses.

Karakter liyane kaya Umiko Ahagon (programmer) bisa ditrapake kanggo wong sing nindakake 'perkara' kasebut nalika game.

Nanging salah sawijining cara - Game New minangka anime unik kanthi rasa dhewe lan karakter sing cukup apik kanggo dinikmati. Bebarengan karo padhet dubbing.

19. Sword Art Online

seni pedhang online musim kaping 3

Sword Art Online, anime Isekai sing paling sengit lan misuwur ing kabeh wektu. Lan Isekai sing menehi genre urip kita ngerti saiki.

Sword Art Online wiwit musim kaping pisanan duwe sawetara aktor swara anime paling gedhe. Lan kasunyatane sanajan seri alicisasi paling anyar.

Iki minangka salah sawijining sebab SAO sukses kanthi subbed lan versi sing dijuluki, amarga kualitase apik banget.

Lan mesthine - kanthi pirang-pirang musim, SAO duwe akeh konten kanggo penggemar (utawa penggemar anyar) lan nyoba.

Gegandhengan: Iki Napa Seni Sword Online Dadi Benci Banget

20. Quintuplet Quintessential

Gadis anime Quintessential Quintuplets

Quintuplet Quintessential yaiku anime sing kaget banget. Anime Harem cenderung rata-rata, ora cukup lan cukup cliches kanggo ngisi tangki iwak.

Kepiye wae anime iki duwe daya tarik tartamtu sing ngidini sampeyan 'kliwat' bab sing bakal nolak sampeyan.

Saben paraga (mbakyu) relevan lan nduweni keunikan sing cukup kanggo tampil tanpa lali. Lan mesthi - ing dubbing mung mbantu amarga pas banget.

10 gambar anime paling apik ing kabeh wektu

21. Kenichi Murid Paling Kuwasa

kenichi karakter anime murid sing paling kuat

Kenichi kayane anime sing lali dina iki sing ora ana wong ngomong babagan.

Klasik mutlak ing jinis shounen lan salah sawijining shounen kualitas sing luwih apik sing digawe.

Kanthi tema sing fokus ing bullying, cara ngatasi, pengembangan pribadi lan seni beladiri, wis dadi anime sing beda.

Ing kualitas saka dubbing ing kene, kanthi sawetara VA paling gedhe ing industri iki ana sing nguwuh-uwuh.

22. Madoka Magica

regu madoka magica

Madoka Magica isih dadi salah sawijining seri favoritku nganti saiki. Cekakipun 12 episode anime ngrusak clic girl gaib, lan nggawe kanthi aturan lan rasa dhewe.

Saben karakter duwe tujuan. Malah paraga sisih. Lan sampeyan rumangsa 'ngerti' saben karakter nalika rampung anime.

Studio SHAFT minangka salah sawijine konco seri gadis ajaib sing ora konvensional iki, lan misale jek VASS sing dipilih cocog banget kanggo saben karakter.

23. Samurai Champloo

karakter champloo samurai

Samurai Champloo yaiku anime liyane sing kakehan ora nyebutake saiki.

Iki nduweni aran sing padha karo Cowboy Bebop lan mula ora ketepakan nalika sampeyan ngerti sapa sing dadi konco.

Rong wong samurai nulungi bocah wadon golek priya sing mambu kembang srengenge, lan anime kasebut mbedakake rahasia, lan menehi sampeyan rasa tumindak samurai sing katon apik.

Kanthi sawetara karakter, gampang dingerteni kenapa VASS padhet ing Samurai Champloo. Dheweke dipilih kanthi tliti lan cocog karo ulasan lan rating anime.

24. Re: Zero - Miwiti urip ing jagad liya

re nul subaru lan emilia lucu

Re: Zero, digawe dening studio whiteoks ora mung salah sawijine paling apik acara, nanging iku salah sawijining anime Isekai sing misuwur.

Iki minangka jinis seri psikologis kanthi protagonis sing kuat (kanggo pengaruhe), lan unsur realistis sing nggawe paraga urip. Utamane MC.

Sawetara anime bisa mbandhingake kepiye karakter sing bisa ditemtokake ing Re: Zero. Lan dub nggawe kabeh luwih apik kanggo ngilangi kabeh.

Inggris liyane diarani anime sing pantes disebutake:

  • K-ON.
  • Ambisi Oda Nobuna.
  • Haganai: Aku Ora Karo Kanca.
  • D. Manungsa Abu-abu.
  • Pasar Tamako.
  • Kokoro Connect.
  • Witchblade.
  • Spice Lan Serigala.
  • Rame Sekolah.
  • Lucky Star.
  • Tresna Urip.
  • Salju Putih Kanthi Rambut Abang.
  • Kode Geass.
  • Railgun Ilmiah Mesthi.
  • Inuyasha.
  • Gunslinger Girl.
  • Sétan Minangka Timer Bagian.
  • Cumi Gadis.
  • Dragon Ball Z.

Apa dub anime favorit sampeyan?

Dianjurake:

32+ Anime Sekolah Menengah Hebat sing Perlu Dicoba

Argumentasi Vs Digelar Ora Tau Entuk, lan Napa Ana