23 Lagu Ending Anime Populer INSANELY (Miturut Jumlah Deleng)

cumi wedok bangga

Kabeh wong duwe pendapat. Nanging pendapat ora kasunyatan. Dheweke lagi mung raos. Mula ora bakal bisa menehi kesimpulan.

irisan ndhuwur anime romansa urip

Ora kaya ngono statistik lan bebener sing dicethakake nganggo warna ireng lan putih! Dadi, aku bakal fokus karo postingan iki.



Saben video sing kasebut ing kene adhedhasar Views YouTube lan ora liya. Dirating kanthi urutan mudhun kanggo lagu pungkasan anime sing paling populer.



Ayo entuk.

Lagu Ending Anime Paling Terkenal (Miturut YouTube):

1. Kyoukai no Kanata Ending Song (28M + Views)



2. Overlord ED Ending Song (20M + Views)

3. Re: Zero Ending Music - Emilia 'Tetap Urip' (12M + Views)

4. Naruto Ending Theme Song - Akeboshi (10M + Views)



5. Lagu Endi Clannad Dango (9M + Views)

irisan ndhuwur anime romansa urip

6. Anohana Secret Base Ending Theme Music (6M + Views)

7. Musik Pungkasan Scum's Wish - Sayuri Heikousen (5M + Views)



8. Gratis! - Splash Free! Pungkasan Lagu (3M + Views)

9. Kill Me Baby Ending Song (2.5M + Views)

10. Koi wa Ameagari no You ni Ending Song (3M + Views)



11. Musik Ending GoSick - Pangarep-arep sing Disedhiyakake (3M + Views)

12. Claymore Ending ED Music (2M + Views)

13. Musik Pungkasan Violet Evergarden - Michishirube Minori Chihara (2M + Views)

14. Pungkasan Pungkasan Pahlawan Inuyashiki [Qaijff - Ai wo Oshiete Kureta Kimie] (1M + Views)

15. Tema Musik Ending Konosuba ED (1M + Views)

16. Bunny Girl Senpai ED Tema Musik Ending (1M + Views)

17. Lagu Tema Musik Pungkasan Pangan Food (1M + Views)

18. Tema Jeneng Ending Sampeyan ED (1M + Views)

19. Buku Kanca Natsume - Aimer (1M + Views)

20. Oban Star Racer Ending ED Music (1M + Views)

urip iku mung koboi ngimpi

21. Parasyte Ending Music - Wayahe pas (1M + Views)

22. Kimi No Suizou Ending ED Music - Sumika (1M + Views)

23. B. Musik Wiwitan Wiwitan 'The Perfect World' (1M + Views)

irisan cinta anime romansa sing apik

Video kasebut (lan jumlah tontonane) ditemokake kanthi nggoleki:

  • 'Lagu pungkasan anime'
  • 'Anime pungkasan musik'

liwat YouTube.

Lagu pungkasan anime sing pengin ditonton?

Yen sampeyan nganggep lagu pungkasan anime sing paling akeh ditonton pancen HEBAT, tinggal komentar.

Dianjurake:

25 Saka Ost Anime Paling Apik

11 Video Saka Sawetara Anime Anime Terbaik Sampeyan Kudu Deleng