22 Kokoro Sambung Kutipan Babagan Nyeri lan Sedhih sing Bakal Nginspirasi Sampeyan

Wallpaper anime Yui Kiriyama Inaba Himeko lan Iori Nagase

Sumber gambar sing ditampilake: wallpaper.alphacoders.com

Kokoro Connect minangka salah sawijining acara anime favoritku nganti saiki. Malah ing taun 2018.



Saben karakter, utamane Iori Nagase, duwe level jero, crita lan relatabilitas sing apik banget.



Lan ana salah sawijining dhisik anime kanggo eksprimen karo pengalaman 'metu saka awak'. Sing nggawe crita lan kreta emosional luwih akeh pengaruh lan menarik.

Pengin pethikan inspirasi kanggo ngelingi Kokoro Connect?



Banjur ana 22 kutipan paling apik sing dijupuk saka seri…

22 Kutipan Kokoro Connect:

1. Pethikan Inaba Himeko

Gambar Inaba Himeko Quote

'Yen aku nuduhake wong sing ringkih banget, dheweke ora bakal butuh maneh.' - Inaba Himeko



10 gambar anime paling apik ing kabeh wektu

Sejatine dikandhani, nuduhake sisih sampeyan sing ringkih yaiku sing nggawe sampeyan manungsa lan gampang digandhengake.

Kesempurnaan iku mitos!

Gambar Inaba Himeko Quote



'Aja lali, kabecikan bisa nglarani tinimbang nulungi.' - Inaba Himeko

Sawetara wong ora pengin kabecikan sampeyan. Iki minangka salah sawijining prekara sing bisa ditindakake nalika pungkasane sampeyan sinau.

Gambar Inaba Himeko Quote



'Ora bakal ana rasa lara yen sampeyan ora nindakake apa-apa.' - Inaba Himeko

Nanging nyeri isih durung bisa dihindari ...

2. Pethikan Ryuuzu Gotou

Gambar Kutipan Ryuuzen Gotoui

'Sampeyan bakal nemokake manawa masalah duwe cara kanggo ngrampungake dhewe yen sampeyan ngobrol karo kanca.' - Ryuuzen Gotou

Ngomong kaya terapi. Sampeyan bisa 'ngeculake' perasaan sampeyan tinimbang tetep mlebu ing njero ati.

3. Kutipan Iori Nagase

Gambar Kutipan Iori Nagase

'Apa wong-wong? Apa 'diri' kasebut? Sajake sampeyan katon kaya wong liya, ora ana sing bisa ngerti sapa sejatine sing ana ing njero ati. ' - Iori Nagase

Selebriti idola. Nempatake wong liya ing alas banjur nirokake pribadine… Sampeyan bisa ngerteni kenapa wong nindakake, nanging pungkasane sampeyan nggawe awak ora adil amarga ora dadi sampeyan tenan yaiku.

Gambar Kutipan Iori Nagase

'Yen sampeyan kesepian, sampeyan kudu ngomong apa-apa! Yen sampeyan kuwatir, ujar apa-apa! Umume wong ora landhep kaya sampeyan! Yen sampeyan pengin wong ngerti sampeyan, sampeyan kudu ngomong apa-apa! Sanajan sampeyan kuwatir yen bakal ngisin-isini awak dhewe, sampeyan isih kudu ngomong apa-apa! ' - Iori Nagase

Gambar Kutipan Iori Nagase

'Sawise nglampahi meh kabeh uripku nyoba urip kaya sing dikarepake wong liya, mesthine aku bakal lali sapa sejatine aku.' - Iori Nagase

Gambar Kutipan Iori Nagase

'Sampeyan ora bisa ngerti apa sing bakal kelakon mengko ing urip. Nanging yen sampeyan duwe kapercayan ing sikil, dalan sing sampeyan lakoni bakal dadi bagean saka sampeyan. ' - Iori Nagase

Gambar Kutipan Iori Nagase

'Yen sampeyan diwenehi kesempatan kanggo nggawe ulang urip, apa sampeyan bakal njupuk?' - Iori Nagase

Gambar Kutipan Iori Nagase

'Apa sing nemtokake manungsa… Nemtokake kita? Ora ana sing bakal ngerteni owah-owahan ing njero yen sampeyan katon padha ing njaba. ' - Iori Nagase

9 Kutipan Iori Nagase Eksklusif Kanggo Diilhami dening

'Aku ora bakal dadi kaya aku saiki yen ora kabeh biyen. Dadi aku ora prelu miwiti maneh. ' - Iori Nagase

Lan kita ora bisa…

9 Kutipan Iori Nagase Eksklusif Kanggo Diilhami dening

'Urip dudu tumindak sing bener. Iku babagan nindakake apa sing pengin sampeyan lakoni, dadi wong sing sampeyan karepake dadi. ' - Iori Nagase

9 Kutipan Iori Nagase Eksklusif Kanggo Diilhami dening

'Aku ora kudu sampurna. Aku ora kudu nggayuh gegayuhan kabeh. Ana wong sing nampa aku kaya aku. ” - Iori Nagase

Kesalahan yaiku mikir yen sampeyan kudu memenuhi harapan negatif wong utawa meksa wong nampa sampeyan. Nanging sampeyan kudu mung ngubengi wong sing nampa sampeyan tanpa pitakon.

9 Kutipan Iori Nagase Eksklusif Kanggo Diilhami dening

'Aku saiki dadi aku amarga kabeh kedadeyan. Yen aku nyoba mbantah biyen, aku bakal nolak wong sing wis daklakoni. ' - Iori Nagase

9 Kutipan Iori Nagase Eksklusif Kanggo Diilhami dening

Darling ing franxx gurren lagann

'Aku ora peduli apa sing ditindakake wong normal maneh. Aku bakal urip kaya sing dakkarepake. ' - Iori Nagase

9 Kutipan Iori Nagase Eksklusif Kanggo Diilhami dening

'Uripmu dhewe, dadi urip kaya sing dikarepake. Iki gampang banget. ' - Iori Nagase

9 Kutipan Iori Nagase Eksklusif Kanggo Diilhami dening

'Aku mesthi nyoba dadi kekarepan wong liya, lan iku salah.' - Iori Nagase

9 Kutipan Iori Nagase Eksklusif Kanggo Diilhami dening

'Sampeyan ora kudu nggawa wong liya nalika prekara sing ora cocog.' - Iori Nagase

9 Kutipan Iori Nagase Eksklusif Kanggo Diilhami dening

“Cekap semanten. Aku bakal nuruti atiku. ' - Iori Nagase

4. Kutipan Taichi Yaegashi

Gambar Kutipan Taichi Yaegashi

'Kabeh wong duwe wajah sing beda.' - Taichi Yaegashi

Gambar Kutipan Taichi Yaegashi

'Nalika ndhelikake rahasia saka kabeh jagad, sampeyan bakal menehi bobot.' - Taichi Yaegashi

Kutipan gambar Taichi Yaegashi

'Apa sing ora bisa ditindakake kanthi mandhiri, bisa ditindakake nalika karo wong liya.' - Taichi Yaegashi

Kita mung bisa nindakake iku dhewe. Lan luwih akeh minangka tim.

-

Wacan:

25 Kutipan Anime Emosi babagan Cinta lan Hubungan

13 Darling Sing Jujur Kanthi Kutipan Franxx

6 Gadis Anime sing Apik Karo Etika Kerja sing Kuat