2 Kutipan Tatsumi Saka Akame Ga Kill sing Ngilhami

Tatsumi

“Oke! Aku bakal menang dheweke bengi iki! Wayahe pamer kepribadiane! ” - Tatsumi

anime kaya tresno ing franxx

Tatsumi minangka salah sawijining karakter utama Akame Ga Kill. Anime adhedhasar klompok pembunuh - Raid Wengi , sing dadi tujuane nggawa revolusi donya.



Tatsumi ora pengalaman ing pertempuran kaya kanca-kancane, nanging apa sing kurang pengalaman, dheweke nggawe tekad.



Tekad iki sing nggawe kutipan Tatsumi dadi kuat. Mbuktekake dheweke duwe semangat prajurit kaya liyane.

Saiki, ayo miwiti ...



Pethikan Tatsumi # 1

2 Kutipan Tatsumi Saka Akame Ga Kill sing Ngilhami
'Alasane ora masalah. Anggere pangarep-arep cilik, iku kabeh sing penting. ' - Tatsumi, Akame Ga Kill

Kadhangkala, kita kepengin banget amarga nggawe sebab, tinimbang takon karo awake dhewe apa kita precaya utawa ora. Utawa apa kita precaya marang awake dhewe.

Tatsumi dudu sing paling kuat saka seri kasebut. Bisa uga sing paling enom. Nanging maksude murni lan iku sing nggawe dheweke disenengi.

Pethikan Tatsumi # 2

2 Kutipan Tatsumi Saka Akame Ga Kill sing Ngilhami
'Kabeh wong duwe alasan dhewe-dhewe kanggo gelut! Kadhangkala, sampeyan kudu ngrampungake dhewe utawa ora ana cara kanggo maju! ' - Tatsumi, Akame Ga Kill

Sampeyan ora mesthi bisa ngandelake wong sing bakal nulungi sampeyan. Utawa kanggo perang sampeyan dhewe.



Ana sawetara perang sing kudu kita gelut dhewe. Yen ora, apa wae sing nyoba digayuh ora bisa ditindakake.

Kutipan iki ngelingake aku babagan pertarungan nyata pertama Tatsumi ing Akame Ga Kill. Dheweke nindakake saran dhewe.

Mesthi paling apik Kutipan Tatsumi saka Akame Ga Kill, Aku bakal ngomong!



Kiriman sing gegandhengan:

Pethikan Akame Ga Kill Paling Apik



20 Kutipan Chihayafuru Paling Apik Kanggo Penggemar Roman lan Josei