2 Pethikan Gourry Gabriev sing kebak Kabecikan lan Kawicaksanan

Anime Slayers Gabriev Gourry

'Yen aku menehi jeneng sampeyan, sampeyan mung bakal reget.' - Gourry Gabriev

Gourry Gabriev yaiku ahli pedhang ahli saka Slayers. Lan pamrentah kasebut negesake Lina Inverse .



Dheweke salah sawijine - apa sing sampeyan deleng yaiku sing sampeyan entuk jenis wong lanang.



Lan sanajan dheweke ora paling cerdas Watake slayers, dheweke terus terang, gampang lan fokus.

Dheweke duwe sawetara mirip karo karakter Anime - Goku lan Natsu Dragneel .



Ayo nyelehake langsung menyang kiriman iki!

Yen sampeyan penggemar Slayers lan duwe saran penawaran, bareng.

2 Kutipan Gourry Gabriev Kanggo Pembunuh Anime Slayers

# siji

2 Pethikan Gourry Gabriev sing kebak Kabecikan lan Kawicaksanan



'Apa jenis wong sing turu ing amben, yen ana wanita sing turu ing lantai.' - Gourry Gabriev

Iki minangka salah sawijining kuotasi Gourry Gabriev favoritku.

Iki nuduhake rasa hormat marang wanita. Lan kepiye atine ana ing papan sing bener.



Gourry nyebutake kutipan iki nalika Lina Inverse mutusake ora turu ing amben sing disaranake Gourry.

#dua

2 Pethikan Gourry Gabriev sing kebak Kabecikan lan Kawicaksanan



'Sampeyan ora bakal bisa tekan endi wae yen kuwatir babar pisan.' - Gourry Gabriev

Apa sampeyan bisa mikir babagan kedadeyan wingi? Punapa mawon, iku kabeh ing jaman kepungkur!

Malah apa wae sing kedadeyan 1 jam kepungkur pancen kepungkur. Dadi ora ana kuwatir kuwatir bab sing ora ana maneh.

Kutipan Gourry Gabriev sing paling disenengi?

-

Kiriman sing gegandhengan:

Dhaptar Pungkasan Kutipan 'Nasib Tetep Wengi'

34+ Kutipan Anime Siji Punch Man Paling Kuat (Dhaptar Ultimate)

10 Kutipan Anime Railgun Sampeyan Kudu Deleng

23 Kutipan Sailor Moon Klasik sing Bakal Nggawe Sampeyan Blast Saka Biyen