18 Kuotasi sing Apik Saka Perang Panganan Kanggo Mbantu Sampeyan Elingi Anime Dening

wallpaper soma yukihira saka perang panganan

Sumber gambar sing ditampilake: Wallpaper.alphacoders.com

-



Perang Pangan minangka salah sawijining anime favoritku amarga sawetara sebab.



  • Aku seneng kompetisi, lan aku wong sing kompetitif.
  • Food Wars duwe akeh piwulang lan referensi 'bisnis'.
  • Iki minangka salah sawijining anime sing paling apik.

Lan ora ana anime sing saingan, amarga 'panganan' minangka fokus langka kanggo seri anime umume.

Nanging sing nggawe kutipan, komentar, momen lan karakter dadi apik. Cukup becik kanggo aku nuduhake sawetara kutipan paling apik sing ditawakake anime.



Yen sampeyan seneng Food Wars, iki ana 18 kutipan sing bisa dituduhake ...

Kutipan Panganan Perang Paling Apik:

1. Pethikan Soma Yukihira

Pethikan Soma Yukihira 4

'Iki mung pendapatku nanging… Aku rumangsa yen wong sing ngakoni cara sing bener ora bakal bisa ngluwihi lan nggayuh perkara sing apik tenan. Nanging sing penting… lelungan iku ora nyenengake yen sampeyan ngerti tujuane. ' -Soma Yukihira



anime padha karo digawe ing jurang

Pethikan Soma Yukihira 5

'Nyoba nyoba lan kesalahan lan gagal bola-bali… proses sing nggawe piring dadi cemlorot.' - Soma Yukihira

Pethikan Soma Yukihira 6



'Sampeyan mesakake banget, sampeyan ora ngerti sejatine seneng masak. Mula sampeyan bisa ngguyu, ing jinis pertandingan kasebut, sampeyan mung nyolong bangga karo kemenangan dangkal ... ora bakal nampa juru masak kaya ngono. ' - Soma Yukihira

Pethikan Soma Yukihira 7



'Ermm ... Aku Soma Yukihira. Sejatine, aku ora nyangka bakal diakoni ing akademi iki. Aku ora ngrancang kalah karo sawetara sing ora nate ngadeg ing ngarepe klien. Aku bakal nggunakake sampeyan kabeh minangka watu langkah. Saiki aku ing kene, aku bakal dadi ndhuwur. ' - Soma Yukihira

Pethikan Soma Yukihira 3

'Aja mikir prekara sing ora prelu, mung gaweyan sajian sing cocog karo sampeyan!' - Soma Yukihira

Pethikan Soma Yukihira 1

anime padha karo digawe ing jurang

'Aku mung pengin mangan panganan sing digawe kabeh koki ... lan saingan karo dheweke. Luwih akeh wong sing nggawe prekara sing beda banget karo panganan, mula saya seneng. Aku pengin nglindhungi lingkungan sing kaya ngono. ” - Soma Yukihira

Pethikan Soma Yukihira 2

'Apa aku entuk sih lan aja mutusake kabegjan wong liya kanggo dheweke.' - Soma Yukihira

Pethikan Soma Yukihira

'Sampeyan bener, aku mung tukang mangan sing kurang sehat. Lan sampeyan bisa uga dadi puteri ing jagad panganan lan duwe ilat dewa. Nanging sampeyan ngerti, yen sampeyan mung lungguh ing meja main kritikus, sampeyan ora bakal bisa tuwuh ing pawon. ' - Soma Yukihira

2. Pethikan Joichiro Yukihira

Kutipan Joichiro Yukihira

'Trik dadi koki sing apik, yaiku wanita sing pas. Wanita sing bakal nggawe sampeyan dadi pria sing luwih apik. Luwih apik masak. Luwih apik kabeh. ” - Joichiro Yukihira

3. Pethikan Erina Nakiri

Kutipan Erina Nakiri

anime irisan urip paling apik 2019

'Aku ngerti apa sing sampeyan karepake ing bapak. Lan, kaya ngono ... Aku mutusake aku kudu mundur jabatan dadi kursi kaping sepuluh. Wiwit saiki aku mung ... mung lawas Erina. ” - Erina Nakiri

4. Pethikan Azami Nakiri

Pethikan Azami Nakiri

'Ing wektu iki sesuk, kabeh bakal lengkap. Iki minangka kerajaan panganan gourmet Jepang lan aku raja anyar. ' - Azami Nakiri

5. Pethikan Akira Hayama

Pethikan Akira Hayama

'Ora… dheweke isih ndhelikake apa-apa. Sanajan dheweke ora nggunakake rempah-rempah khusus kanggo nambah aroma ... Apa iki? Apa aromane sing rumit? ” - Akira Hayama

6. Pethikan Hinako Inui

Pethikan Hinako Inui

'Nalika lagi ngadhepi kahanan sing ora dingerteni, bidang penglihatan manungsa dumadakan nyuda; pikirane saya surem, lan dheweke nggawe salah milih. Tugasan iki mung minangka tes pambuka. Koki sing kesandhung kaya iki - ora perlu ing Tōtsuki. ' - Hinako Inui

7. Kutipan Megumi Tadokoro

Kutipan Megumi Tadokoro

'Aku wis mesthi disimpen dening Soma lan cara ngadhepi perkara sing positif. Dina iki dheweke ora ana ing kene kanggo nylametake aku kaya jaman biyen, nanging saiki uga isih gelut. Aku ora ngerti apa aku bakal bisa nindakake dhewe, nanging… Soma, dina iki mung menehi wani! ' - Megumi Tadokoro

8. Pethikan Satoshi Isshiki

Pethikan Satoshi Isshiki 1

seri anime paling apik ing kabeh wektu

'Pungkasane ing kene Tadokoro ... nalika sampeyan mlayu saka kebon cilik lan cilik.' - Satoshi Isshiki

Kutipan Satoshi Isshiki

'Sampeyan mesthi bocah wadon sing rajin sing bakal terus sinau lan nguasai kabeh jinis teknik ... nanging sing liyane, sampeyan mung nggawe apa sing wis diwulangake. Sampeyan malah ora nate mandheg nimbang sejatine perkara sejatine. Apa wong bakal seneng soba sing bakal dakgawe? Apa roso tenan bakal diwenehake menyang wong sing mangan? Sampeyan ora preduli karo perkara kaya ngono, mula sampeyan kalah karo Soma sadurunge malah diwiwiti. ” - Satoshi Isshiki

Kutipan Satoshi marang Alice Nakiri sawise dheweke kalah karo Soma.

9. Pethikan Alice Nakiri

Pethikan Alice Nakiri

'Masak minangka seni dhewe. Iki minangka prekara sing luwih ayu nalika sampeyan ngasah. ' - Alice Nakiri

nuduhake kaya Darling ing franxx

10. Pethikan Kojiro Shinomiya

Kojiro Shinomiya Kutipan

'Yen sampeyan pengin tuwuh, delengen ing ndhuwur sampeyan. Ana akeh wong sing sampurna kanggo dadi pakan kanggo pertumbuhan sampeyan. ' - Kojiro Shinomiya

Banner Promosi Perang Pangan

-

Apa kiriman kutipan sing sampeyan saranake sabanjure?

Wacan:

60 Kutha Naga Z Z Paling Apik Saka Kabeh Wektu

Kutipan Anime Eureka Pitu Paling Apik sing Berarti