15+ Lagu Dongeng Paling Apik sing Coba Coba Wektu!

seri pungkasan karakter buntut peri

Fairy Tail nemu sengit banget amarga anime kasebut populer. Nanging ora preduli apa sing sampeyan rasakake, MUSIK minangka sawetara anime paling apik sing bisa ditawakake.

Ora mung sawetara lagu utawa OST. Iki koleksi amba saka lagu lan instrumen Fairy Tail sing sah



Aku bakal nuduhake sawetara Fairy Tail paling apik wis nawakake.



Musik paling apik Fairy Tails:

1. Fairy Tail ngadhepi Ost Warisan Putih

seri anime paling apik ing kabeh wektu

Fairy Tail iku apik nalika nerangake musik peteng, utawa musik sing ana gandhengane karo acara 'ala' sing kedadeyan ing anime.



OST iki minangka refleksi sing apik.

2. OST Dragon Force Fairy Tail

Dragon Force OST minangka salah sawijining musik sing paling legendaris ing seri kasebut. Iki menehi getaran lan kenangan saka akeh layar ing saindhenging FT.



Utamane adegan-adegan sing nggawe karakter bali lan milih gelombang sing disenengi.

3. Fairy Tail - Sannin No Dragon Slayers 3 OST

Tema iki nggambarake Wendy Marvell, naga langit Fairy Tail.



Nalika Wendy Marvell dadi cemlorot, musik iki kalebu. Lan tumindak + sing dirasakake.

4. Tema Utama Fairy Tail

. Tema Utama Soundtrack Asli 'Fairy Tail' Rungokake Lagu Iki Sinau Luwih Luwih Kita entuk komisi saka Amazon & afiliasi liyane yen sampeyan tuku tanpa biaya tambahan.

Tema asli Fairy Tail minangka salah sawijining sing paling berkesan. Lan kanggo alesan sing apik.



Sampeyan ora bisa lali musik kaya iki, ngerti apa lan apa sing diwakili.

5. Tema Erza Scarlet

. 'Fairy Tail' Tema Soundtrack Asli Erza Rungokake Lagu Iki Sinau Luwih Luwih Kita entuk komisi saka Amazon & afiliasi liyane yen sampeyan tuku tanpa biaya tambahan.

Erza minangka salah sawijining karakter paling tinulis Fairy Tail, mula wajar yen dheweke duwe salah sawijining lagu tema sing paling apik.

Lagu tema iki diwiwiti wiwitan ing seri lan dadi salah sawijining lagu paling populer dhewe.

6. Fairy Tail Flame Naga OST

Iki tema Laxu, naga kilat seri sing ora cukup cemlorot.

Kapan Laxus muncul ing pertempuran, sampeyan ngerti dheweke bakal mudhun.

irisan ndhuwur anime romansa urip

7. Dongeng Tema Tema NATSU

Tema Naga Slayer Natsu Tema Naga Slayer Natsu Rungokake Lagu Iki Sinau Luwih Luwih Kita entuk komisi saka Amazon & afiliasi liyane yen sampeyan tuku tanpa biaya tambahan.

Natsu minangka paraga utama liyane kanthi sawetara lagu tema paling apik ing seri Fairy Tail.

Mirip karo Erza, nalika lagu temane lagi diputer, bisa uga dadi adegan sing bisa dielingi lan relevan sing nggawe sejarah.

8. Akuma Deliora OST

. 'Fairy Tail' Soundtrack Asli Akuma Deliora Rungokake Lagu Iki Sinau Luwih Luwih Kita entuk komisi saka Amazon & afiliasi liyane yen sampeyan tuku tanpa biaya tambahan.

Nalika Deliora setan pisanan muncul lan dirungokake, Grey Fullbuster khawatir.

Udakara seri iki dheweke pancen kuat. Lan minangka pangeling-eling jaman biyen Gray.

9. Mirajane Soundtrack Fairy Tail

. Tema Fairy Tail 'Soundtrack Mirajane Rungokake Lagu Iki Sinau Luwih Luwih Kita entuk komisi saka Amazon & afiliasi liyane yen sampeyan tuku tanpa biaya tambahan.

Fairy Tail duweni akeh musik sedhih, utawa musik sing diisi emosi lan raos.

Soundtrack Mirajane iki minangka conto sing paling apik. Lan iki nggambarake karaktere sing apik.

10. Gekitou Ora Benci OST BATTLE

Wendy Marvell kaya sing wis disebutake yaiku a gedhe banget lan karakter sing diremehake ing seri kasebut.

aku dudu prajurit lan ora bakal gelut maneh

Musik perang iki pas banget lan umume, minangka pokok ing seri Fairy Tail.

11. Saigo no Mahou OST

. 'Fairy Tail' Soundtrack Asli Saigo no Mahou Rungokake Lagu Iki Sinau Luwih Luwih Kita entuk komisi saka Amazon & afiliasi liyane yen sampeyan tuku tanpa biaya tambahan.

Busur Grand Magic Game minangka salah sawijining tangan paling apik. Lan musik iki asale langsung.

Iki pisanan kita ndeleng kekuwatan naga Natsu. Lan kebak sawetara gelut solid uga.

12. Yousei Ora Shippo OST

Soundtrack Yousei no Shippo Asli Soundtrack Yousei no Shippo Asli Rungokake Lagu Iki Sinau Luwih Luwih Kita entuk komisi saka Amazon & afiliasi liyane yen sampeyan tuku tanpa biaya tambahan.

Nalika Fairy Tail nggambarake kedadeyan pungkasan ing seri kasebut, musik iki bakal diwiwiti. Nanging ora mesthi.

Malah isih - yen kontek kasebut luwih apik tinimbang sing sampeyan kira-kira.

13. Tema Misteri Ekor Peri

Mystogan, kaya jeneng kasebut, minangka karakter sing misterius lan ora pati ngerti babagan dheweke.

Kabeh penyihir ngerti manawa dheweke kuat. Nanging musik iki minangka sing paling apik, amarga dheweke dudu karakter sing paling 'katon' ing seri kasebut.

anime padha karo digawe ing jurang

14. Rengougun, Shuuketsu OST

Rengougun, Shuuketsu! Fairy Tail OST Rengougun, Shuuketsu! Fairy Tail OST Rungokake Lagu Iki Sinau Luwih Luwih Kita entuk komisi saka Amazon & afiliasi liyane yen sampeyan tuku tanpa biaya tambahan.

Game sihir sing hebat. Salah sawijining tema TERBAIK, sanajan cendhak.

15. Nirvana no Hikari Fairy Tail OST

Nirvana no Hikari Fairy Tail OST Nirvana no Hikari Fairy Tail OST Rungokake Lagu Iki Sinau Luwih Luwih Kita entuk komisi saka Amazon & afiliasi liyane yen sampeyan tuku tanpa biaya tambahan.

Lan kita bakal mungkasi kiriman iki nganggo OST iki. Dudu sing paling misuwur saka FT, nanging sing paling apik sing pantes dikepengini.

-

Lagu Fairy Tail sing sampeyan seneng?

Dianjurake:

21 Lagu Opening Anime sing Bakal Entuk Sampeyan Kanggo Nonton Saben Seri

25 Saka Ost Anime Paling Apik sing Bakal Nggawe Ati Nyanyi