14+ Kutipan Sakura Haruno sing relevan Kanggo Penggemar Naruto!

wallpaper anime sakura haruno

Sakura Haruno yaiku karakter anime sing kontroversial. Saengga para penggemar mbagi peran ing seri kasebut.

Menehi hak kasebut, Sakura ora mesthi dadi karakter sing bisa dielingi kanthi wektu-wektu penting ing Naruto.



ana siji perkara sing saiyan mesthi bangga

Sawetara pethikan sing paling apik dijupuk saka episode kasebut.



Ayo mlebu!

Kutipan Sakura Haruno Paling Apik:

Kutipan Sakura Haruno

'Kita kabeh kudu nindakake kekuwatane! Yen kita tetep bakal mati, luwih becik mati gelut tinimbang ora nindakake apa-apa! ' - Sakura Haruno



Kutipan Sakura Haruno

'Bab-bab sing paling penting ora ditulis ing buku. Sampeyan kudu sinau kanthi ngalami dhewe. ” - Sakura Haruno

Kutipan Sakura Haruno

'Aku mesthi nganggep aku dadi ninja sejati ... nanging iku mung tembung kosong, amarga Sasuke lan Naruto mesthi dadi pemimpin utama! Nanging saiki aku bakal melu, lan kowe kabeh bisa nonton aku saka latar mburi! ” - Sakura Haruno

Kutipan Sakura Haruno

'Ing dina iku, sampeyan mulang kula yen kasepen pancen nglarani! Aku ngerti saiki. Aku duwe kulawarga, lan aku duwe kanca, nanging yen sampeyan wis ora ana ... Kanggo kula ... iku bakal padha karo dewekan. ' - Sakura Haruno



Kutipan Sakura Haruno

'Naruto ing kene amarga dheweke wis duwe keputusan. Tekadku ora liya dibandhingake saiki! Aku mestine dadi ninja, nanging kabeh sing wis tak lakoni yaiku mungel karo dheweke lan nangis ... Aku kudune ngganti ... Aku teka ing kene lan aku wis siyap. Nanging aku ora bisa nindakake apa-apa… aku ora bisa ngomong apa-apa. Siji-sijine sing isih ana kanggo aku ... yaiku percaya karo dheweke! ” - Sakura Haruno

Kutipan Sakura Haruno

'Senyum minangka cara paling gampang saka kahanan sing angel.' - Sakura Haruno

Kutipan Sakura Haruno

'Aku tresna sampeyan kanthi tulus! .. Yen sampeyan tetep ing kene karo aku, ora bakal ana penyesalan ... amarga saben dina kita nindakake perkara sing nyenengake, kita bakal seneng sumpah ..! Aku bakal nindakake apa-apa kanggo sampeyan! Dadi… tulung, tinggal aku! ” - Sakura Haruno



sakura haruno kutipan naruto

anime sing apik kanggo nonton dub inggris

'Apa sampeyan ora ngerti? Wanita kudu kuwat supaya bisa urip! ” - Sakura Haruno



sakura haruno kutipan naruto 1

'Aku sing nggawe Naruto paling nandhang sangsara ... Aku wis salah. Mung wis dirusak ... aku ora pengin salah maneh… aku ora pengin ngaco maneh. ' - Sakura Haruno

sakura haruno kutipan naruto 2

'Aku ... Sasuke ... Aku… aku mikir bisa nindakake iki.' - Sakura Haruno

sakura haruno kutipan naruto 3

'Kaya biasane ... Aku mung bisa nindakake perkara paling ala kanggo Naruto.' - Sakura Haruno

sakura haruno kutipan naruto 4

anime kanthi kekuwatan supranatural lan urip sekolah

'Iki mesthi kaya ngene. Siji-sijine perkara sing bisa daklakoni kanggo Naruto yaiku perkara cilik sing bisa ditindakake… ”- Sakura Haruno

sakura haruno kutipan naruto 5

'Kabeh sing daklakoni yaiku nonton sampeyan loro saka mburi ... Saiki, delengen maneh ing MY bali!' - Sakura Haruno

irisan urip komedi romansa anime

sakura haruno kutipan naruto 6

'Inu babi!' - Sakura Haruno

-

Dianjurake:

Kutipan Sasuke Uchiha Paling Penting Kanggo Penggemar Naruto

50+ Kutipan Penjahat Anime Terbaik sing Ora Bakal Lali!