13 Kutipan Saka Penganten Magus Kuno sing Bakal Nggawe Motivasi Sampeyan Saiki

Wallpaper Panganten Magus Kuno

Sumber gambar sing ditampilake: Wallpaper Panganten Magus Kuno

Panganten Magus Kuno minangka seri sing nyenengake lan alon nalika pisanan ditayangke ing pungkasan taun 2017.



Sajrone romansa, beda-beda bakal beda. Lan luwih 'subtle' tinimbang blatant utawa lovey-dovey kaya anime liyane ing genre.



Yen sampeyan seneng irisan urip / seri fantasi iki, apamaneh momen emosional Hatori Chise ... Lan akeh liyane saka karakter liyane, mula ana sawetara kutipan paling apik kanggo ngelingi Penganten Magus Kuno.

Kutipan sing bakal menehi motivasi, nggawe sampeyan nostalgia lan nggawa sampeyan bali menyang wektu sing paling apik sing ditawakake anime iki!



Kutipan Penganten Magus Kuno:

1. Kutipan Hatori Chise

Kutipan Hatori Chise 2

'Aku bisa nglalekake kabeh masalah nalika maca.' - Hatori Chise

Kutipan Hatori Chise 3



'Aku seneng maca kaca pungkasan buku tinimbang apa wae.' - Hatori Chise

Kutipan Hatori Chise 4

'Aku ora peduli yen dheweke nganggep aku minangka dolanan, lan mbuwang aku nalika bosen. Amarga dheweke ... sanajan mung siji, dheweke kandha yen aku keluargane. ' - Hatori Chise



Kutipan Hatori Chise 1

'Apa sampeyan pengin wong ngerti? Utawa apa sampeyan mung pengin percaya yen sampeyan mung siji-sijine sengsara? ' - Hatori Chise

Kutipan Hatori Chise 5



'Aku ora bakal ngapura kowe. Aku ora bakal lali karo sampeyan, nanging aku bakal ninggalake kowe lan maju terus. ' - Hatori Chise

2. Kutipan Stella Barklem

Kutipan Stella Barklam

'Tembung ora kanggo ngerti liyane. Dheweke ana kanggo ngobrol karo saben liyane. ' - Stella Barklem

3. Pethikan Nevin

Kutipan Nevin

'Sawetara tembung diwasa nalika umur, nanging ana uga sing ilang warna.' - Nevin

4. Kutipan Elias Ainsworth

Kutipan Elias Ainsworth 1

'Entuk ilmu iku apik, nanging sampeyan uga butuh pengalaman.' - Elias Ainsworth

Kutipan Elias Ainsworth 2

'Yen sampeyan ilang, urip tanpa sampeyan pancen bakal medeni.' - Elias Ainsworth

Kutipan Elias Ainsworth 3

'Apa wae sing kedadeyan ana ing jaman mbiyen lan ora ngowahi kasunyatan manawa sampeyan ana ing kene saiki.' - Elias Ainsworth

shonen jump anime list inggris dijuluki

5. Kutipan Redcurrant

Kutipan Redcurrant

'Kita seneng nganggo lan menehi.' - Redcurrant

6. Kutipan Joseph

Joseph Ngutip Penganten Magus Kuno

'Pancen naluri wong sing wedi wedi karo sing aneh.' - Yusuf

7. Pethikan Miura Riichi

Kutipan Miura Riichi

'Muga-muga aku duwe buku sing bisa disenengi. Utawa aku kudu ngomong, buku sing disenengi sampeyan? ' - Miura Riichi

Apa sampeyan duwe saran babagan apa sing pengin dideleng sabanjure?

Wacan:

25 Saka Anime Paling Apik Diisi Piwulang lan Inspirasi Urip

17 Kutipan Haikyuu sing Nginspirasi

5 Alesan Sederhana Napa Anime Ora Dibantu Ing TV Nasional