12 Anime Paling Apik Babagan Budaya Jepang sing Bakal Nggawe Sampeyan Hobi

karakter anime oda nobuna

Anime minangka jendela 'cilik' sing ditawakake Jepang. Nanging ora gambaran lengkap.

Ora preduli kepiye nyata kayane.



Kadhangkala dadi gedhe banget. Liyane wektu iku realistis.



Ayo fokus ing bagean 'realistis' anime sing nggambarake budaya Jepang kanthi akurat.

Mangkene sing paling apik.



Anime paling apik babagan budaya Jepang:

1. Sakura Quest

sakura nggoleki gadis anime
Sakura Quest adhedhasar ing desa Jepang NYATA sing diarani: Manoyama.

Saka pemandangan, stasiun sepur, lapangan lan liya-liyane, Sakura Quest nyoroti kabeh. Nggawe salah siji sing paling akeh akurat anime babagan budaya Jepang.

manoyama sakura quest episode 3
Yoshino Koharu ing Manoyama.

Kejabi pemandangan lan gambaran sing nyata, iki minangka seri seri urip kanthi fokus ing pariwisata, bisnis lan sawetara entheng asmara / komedi.



Penggemar Spice And Wolf (utawa Seinen) bakal seneng karo Sakura Quest.

2. Ambisi Oda Nobuna

prajurit oda nobuna
Bisa uga ora ana sing luwih realistis lan akurat tinimbang seri anime iki kanthi alesan sing apik.

Ing sejarah Jepang, ana wong lanang sing diarani Nobunaga. Dheweke diarani Daimyō, sing artine 'lord' ing jaman feodal ing abad kaping 16 Jepang.



Ing anime iki, Nobunaga lan kanca-kancane diganti jeneng amarga alasan komedi. Lan malih dadi wanita.

Nanging critane padha wae. Kanthi paraga utama: Oda Nobuna kanggo nggabungake Jepang lan nggawe Jepang dadi papan sing luwih apik kanggo kabeh wong.



oda nobuna memuji
Versi wanita Nobunaga: Oda Nobuna.

Makane Ambisi Oda Nobuna minangka gambaran budaya Jepang sing paling akurat.

Tanpa pitakon.

3. Hanayamata

bocah-bocah wadon anime makeamata
Tokoh utama Hanayamata.

Ing Jepang ana jinis joget gaya bebas sing diarani: Yasakoi. Ngendi sampeyan bisa 'nyipta' gaya nari dhewe supaya cocog karo apa sing ditindakake Yasakoi.

Kanggo nindakake Yasakoi, sampeyan butuh instrumen tartamtu supaya kabeh bisa digunakake.

Siji perkara sing nggawe Yasakoi unik yaiku gaya busana. Amarga ana macem-macem jinis sing bisa digunakake.

Iki minangka salah sawijining sorotan utama seri irisan urip iki: Hanayamata. Ing ngendi kabeh tokoh utama kumpul lan mbentuk suku Yasakoi dhewe nalika isih sekolah.

Iki seri lucu lan sampeyan kudu sinau babagan anyar babagan budaya Jepang nalika sampeyan lagi nyoba!

4. Kamuy Emas

karakter anime kamuy emas

Kamuy Emas minangka salah sawijining seri anime paling anyar sing metu saka Jepang ing taun 2018. Kanthi musim kaping 2 wis ditayangke.

Mirip karo Ambisi Oda Nobuna, Golden Kamuy nyorot bagean sejarah ing Jepang.

Utawa ing kasus iki: klompok pribumi etnis sing diarani 'Ainu'.

Pribumi kanggo Hokkaido , Jepang.

asirpa emas kamuy
Asirpa, wong Ainu saka Golden Kamuy.

Dheweke minangka etnis minoritas wong sing tilar donya biyen. Dheweke didiskriminasi lan dadi korban prasangka.

Kanthi getih, Ainu duwe hubungan karo Jepang lan Rusia.

Karakter utama Golden Kamuy, Asirpa yaiku Ainu dhewe.

Lan sampeyan bisa sinau babagan sejarah sing misuwur ing masarakat kasebut, nalika entuk hiburan, komedi, lan tumindak nalika anime maju.

Aku bakal nonton yen sampeyan seneng karo anime sejarah, aksi utawa Seinen.

5. Blade Awi

agul-agul pring tamaki kowazoe

Bambu Blade gampang banget dibandhingake karo acara liyane ing dhaptar iki. Nalika nerangake gambaran budaya Jepang yaiku.

Iki minangka anime babagan Kendo lan olahraga.

Umume karakter kasebut wanita, kanthi 2 mentor lanang sing mulang praktisi Kendo babagan cara gelut lan nambah katrampilan.

Lan bagean sing paling apik babagan iki? Ora ana layanan penggemar sing goblok, ora relevan utawa liya-liyane sing ora cocog.

Kanggo seri sing ora dingerteni, iki minangka salah sawijining acara anime paling apik sing dakdeleng uga nyorot budaya Jepang.

Babagan singansa, rincian sing luwih cilik lan liyane babagan Kendo, lan cara kerjane.

Malah sawetara karakter adhedhasar nyata ahli Kendo saka Jepang.

6. Dagashi Kashi

Dagashi Kashi gif panganan

Dagashi Kashi kabeh babagan pirang-pirang permen murah sing didol ing Jepang kanggo dhuwit kanthi harfiah (utawa dolar).

Nanging rasane enak, lan duwe macem-macem permen sing bisa sampeyan coba preduli regane regane murah.

anime paling apik ing kabeh wektu

dagashi permen

Dagashi Kashi minangka seri komedi karo layanan penggemar dadi yen sampeyan duwe barang, coba golekana. Lan sampeyan uga bakal sinau luwih lengkap babagan budaya Jepang.

Uga ana sawetara babagan 'bisnis' sing adol permen Dagashi umume.

7. Hinamatsuri

wektu anime hinamatsuri

Hinamatsuri njupuk sepotong urip lan dicampur karo nyawane anggota Yakuza ing Jepang. Lukisan gambar unik babagan apa sing diarani Yakuza nalika 'ora tugas'.

Sanajan sebagian 'komedi' pungkasane dina.

Uga ana kasunyatan penting anime iki nggambar babagan Jepang. Lan kuwi carane dianggep wong sing ora duwe omah.

hinamatsuri wong ora duwe omah

Sanajan gambaran budaya Jepang sing akurat… Umumé, iki nggambarake akurat nduwe omah ing umume.

Aku durung nate weruh anime nggambarake sisih peteng amarga wisma sing apik.

Hinamatsuri secara harfiah narik empati saka sampeyan lan nggawe sampeyan ngrasakake pain sing.

Iku cukup emosional lan dadi migunani sampeyan ora bakal bisa milih apa-apa kanggo narik kawigaten pesona anime iki.

8. Bintang Bejo

lucky star konata cosplay

Lucky Star iku kabeh babagan Budaya Otaku intine. Amarga paraga utama: Konata Izumi yaiku Otaku dhewe.

Dheweke malah ditampilake males, ora nganggep serius, lan mung kasengsem karo game utawa anime. Kaya Otaku stereotipe.

Kaya sing sampeyan ngerteni, Budaya Otaku ing Jepang ora kaya sing sampeyan deleng ing sisih kulon.

Nyatane - mulane kita netepake Otaku beda karo carane Jepang netepake.

Lucky Star minangka seri komedi sing mesthi. Nanging isih dadi conto budaya Jepang sing apik, kaya apa ing babagan Otaku, sepira gedhene budaya lan apa sing digayuh wong-wong tartamtu.

9. Samurai Champloo

samurai champloo gelut gif

Samurai Champloo adhedhasar ing Periode Edo ing Jepang. Sampeyan bisa ngerti saka gaya sandhangan, omah, bangunan, sepatu, lan kabeh sing ana ing antarane.

Sampeyan bisa uga ora 'jero' kaya wong liya ing dhaptar iki kanggo nggambarake Jepang, nanging iki wiwitan sing apik.

Lan anime kasebut dhewe minangka salah sawijining jinis film / petualangan sing paling beda, mentah, nyata lan nyenengake.

10. Dolanan Anyar!

game anyar aoba suzukaze lan ko yagami

Aoba Suzukaze (rambut ungu) mesthi ngimpi kerja ing perusahaan game saengga bisa nggawe game kanggo golek dhuwit.

Lan pancen pancen dheweke sawise nyewa Elang Langsung.

Paraga utama yaiku para desainer wanita, programer lan liya-liyane.

Lan sanajan umume wong ing industri game dudu wanita, jam kerja sing angel, kerja keras, pungkasan wengi lan tenggat waktu sing brutal bisa ditemokake kabeh padha.

subtitle aoba suzukaze

Lan iku aspek utama saka Game Anyar iku digambarake kanthi akurat babagan budaya Jepang.

10 gambar anime paling apik ing kabeh wektu

Komedi lan animasi uga nyenengake. Lan ana sawetara anime sing bisa dibandhingake.

11. Shirobako

bisnis karakter anime shirobako

Anime iki babagan industri anime dhewe. Dadi ora dadi luwih akurat tinimbang iki.

Makarya ing industri anime lan mbukak bisnis anime sampeyan dhewe yaiku atos ing Jepang. Iki minangka salah sawijining industri sing seneng apa sing sampeyan lakoni luwih penting tinimbang sing dibayar.

Amarga jam kerja sampeyan pancen ora waras mula yen shift sampeyan rampung, dhuwit bakal dipikirake amarga sampeyan ora duwe wektu kanggo nindakake perkara liya.

Iki yaiku biasane bener kanggo karyawan.

shirobako episode 13 subtitle

Iki mung bagean cilik saka sing diomongake Shirobako , ing ndhuwur biaya produksi, gaji, lan liya-liyane.

Saka a bisnis saka sudut pandang, ora bakal luwih nyata tinimbang iki nalika nerangake budaya Jepang.

12. Pasar Tamako

tamako pasar mochi pawon

Banjur ana Pasar Tamako. Anime babagan Tamako, putri saka pamilik bisnis sing nggawe Mochi kanggo golek urip.

Mochi minangka jinis kue beras Jepang sing dibungkus kanthi bentuk bunder. Utawa kadang kothak.

Kabeh gumantung karo musim lan maksud apa.

Ngelingi Pasar Tamako adhedhasar kutha sing spesialisasi ing Mochi, iku salah sawijining jinis panganan sing paling umum sing bisa dideleng.

Lan ora ana sing salah utawa ora jujur ​​babagan cara nggawe (lan digambarake) ing anime kasebut.

Yen sampeyan seneng K-On, iki minangka alternatif sing apik. Suwene mung 12 episode

Apa ana maneh?

Aku durung nate nonton saben anime ing njaba kono, dadi yen luwih akeh anime babagan budaya Jepang, coba dakcritakake.

-

Dianjurake:

Clickbait Anime, Budaya Nesu, Lan Kepiye Pengaruh Ngidekke luwih Ala

Dhaptar Ultimate 'Irisan Urip' Anime Sampeyan Kudu Nimbang