12 Acara Anime PALSU sing Bakal Dadi Anget Atimu

super sonico lucu

Dheweke ujar imut adol ing sisih Wétan, kaya feminis sing adol ing sisih kulon (sejatine ora).

Nanging aku wis krungu wong ujar kaya ngono, lan mikir manawa relevan kanggo nyebutake. Wiwit Jepang kabeh babagan cute!



jepang bocah-bocah wadon anime lucu



Dadi, nalika ana topik kasebut - ayo ngobrol babagan seri anime sing paling lucu lan sing paling apik sing kudu sampeyan ngerteni.

Dhaptar Acara Anime Imut sing Pantese Ditonton:

1. Hanayamata

karakteramataamata



sepuluh kaping ndhuwur kabeh wektu

Hanayamata minangka salah sawijining anime kasebut kita ngarani 'isyarat bocah wadon nindakake perkara sing lucu.' - padha karo acara kaya Love Live.

Sing misahake acara kaya Hanayamata yaiku - digawe dening Madhouse, lan ana ora ana layanan penggemar babar pisan.

Nanging ora kalah - seri kasebut nyritakake babagan bocah-bocah wadon sing kumpul ing sekolah menengah ndhuwur, lan nari tari Jepang sing diarani Yasekoi.



aturamata yasekoi

Iki minangka seri sing gampang ditonton yen sampeyan ora pengin melu serius utawa jero. Nanging, sampeyan pengin seneng sing entheng, bebas saka layanan penggemar, tropis utawa liya-liyane sing sampeyan anggep ora cocog utawa paling dhuwur.

Lan mesthine - karakter anime (bocah-bocah wadon) pancen lucu banget… tanpa 'mbesuk' banget.



2. K-On

k ing wallpaper anime lucu

K-On iku klasik ing irisan jinis urip saka anime. Nyatane - K-On minangka pionir saka budaya sing 'Moe' ing anime.

Sampeyan bisa matur nuwun marang Kyoto Animation amarga dheweke sing duwe tanggung jawab kanggo jinis gambar, gambar, karakter lan gaya animasi kasebut.



k ing karakter anime lucu

Beda karo seri sekolah rata-rata sampeyan, ora ana plot nyata kanggo K-On. Iki sejatine anime babagan ora ana apa-apa.

  • Paraga kasebut kumpul sawise sekolah.
  • Ngombe teh banjur mangan jajan.
  • Bentuk klompok sing diarani 'sawise sekolah teh'.
  • Lan nggarap lirik lan muter musik bebarengan.

Lan kuwi tenan iku Apa sing sampeyan lakoni ing antarane wektu lan episode kasebut yaiku humor, cukup kanggo ngguyu. Lan sawetara episode sing nyenengake ati sing bakal nyemprotake atimu nganti pecah kanthi adorasi.

3. Quintuplets Quintessential

anime quintuplets anime futaro miku

Quintessential Quintuplets dadi seri anime 'lucu' kanthi subtleties luwih akeh tinimbang acara sing bisa dibandhingake.

Futaro kepengin banget kerja ing upaya mbayar utang kulawarga; Lan pungkasane dadi guru kanggo 5 kembar kulawarga sing sugih.

quintessensial quintuplets miku futaro lan ichika

Saben wong padha kuwatir kanthi cara dhewe, ngganggu, angel ngrampungake utawa ora peduli karo pasinaon lan sukses, kanthi akademik.

Nanging masalah kanggo Futaro amarga dheweke mestine dadi guru, lan dheweke komitmen kanggo golek dhuwit kanggo mbayar utang. Lan pramila apa sing ngetutake saka kene pancen wis narik kawigaten.

karakter anime quintessential quintuplets

Limang quintuplet yaiku lucu lan menehi kesan getaran kasebut ing kabeh seri. Ora nganti lali adhine Futaro sing lucu!

4. Proyek Idola Sekolah Langsung Urip

tresna karakter proyek idola sekolah langsung lucu

Project Live School Idol Love - anime iki misuwur banget amarga ana 9 karakter utama atos ora ngomong babagan 'CUTE'.

Iki minangka salah sawijining acara anime 'bocah wadon lucu sing nindakake cute' sing fokus ing budaya Idol. Babagan BESAR ing Jepang.

tresna brahala urip

Lan sisih kulon wis kepincut idola amarga acara kaya Tresna Urip.

Episode, pola, karakter, komedi sing nyenengake lan kepiye karakter para tamu (nalika kedadeyan serius) dadi salah sawijining daya tarik.

honoka kousaka umi lan nico

Lan sampeyan ora bisa ngalahake ekspresi wajah kanthi nyata amarga lucu banget.

5. Pasar Tamako

midori tamako lan kana

Pasar Tamako diproduksi dening studio sing padha karo K-On, yaiku: Animasi Kyoto.

Dadi sampeyan bakal sok dong mirsani sawetara pasuryan lan gaya sing padha sing misuwur karo Animasi Kyoto.

Aku ora ngandhani akeh nanging iki minangka salah sawijining seri sing paling nyenengake sing nate ditonton ing sejarah anime.

Kaping pisanan:

  • Animasi kasebut apik banget, duweni saka Kyoto Animation.
  • 'Rasane' alus, santai, lan paraga kasebut lucu ing cara dhewe-dhewe.
  • Ora ana layanan penggemar utawa apa wae sing cukup bodho kanggo ngrusak kabeh.
  • Iki minangka seri sing gampang ditindakake, lan ora emosional banget amarga critane entheng).

tamako lan kana gif

Pasar Tamako minangka jinis anime sing ditonton sawise dina suwene. Amarga iku gampang kanggo sampeyan, lan sampeyan bisa ngrasakake 'Kawaii' nalika sampeyan uga kasedhiya.

6. Kinmoza

gadis anime kinmoza lucu

Imut Kinmoza paling apik diterangake liwat gambar tinimbang tembung. Desain karaktere isih bocah lan sederhana. Kaya alur.

Nanging mulane Kinmoza minangka jinis anime.

kinmoza kawaii

Dudu anime sing sampeyan kudu mikirake utawa mbungkusake supaya bisa nikmati, amarga ringkes lan dhasar.

7. Apa Pesenan kasebut Kelinci?

yaiku pesen supaya kelinci lucu

Lan iki kaya versi 'Kinmoza' sing beda - amarga iki minangka gadis anime sing lucu lan ora ana crita nyata. Kajaba bocah-bocah wadon sing ayu banget mripatmu bakal dipasang ing layar.

gif lucu iku pesenan terwelu

Yen seri anime lucu sing digoleki, Apa Urutane Kelinci? bakal nindakake apa-apa.

8. Chuunibyou, katresnan, lan khayalan liyane

yuuta lan rika anime lucu

kudu nonton anime kabeh wektu

Chuunibyou minangka slang kanggo 'bocah enom sing percaya duwe kekuwatan gaib'.

Utawa kanthi tembung liya - piye wae sing isih bocah lan percaya dheweke dadi pahlawan super.

Yen sampeyan ora ngalang-alangi anime iki, mula sampeyan ora bakal seneng karo apa sing ditawakake babagan romansa, komedi, cringe, lan mesthi…. katresnan.

yuuta lan rika kasmaran

Iki dudu seri Seinen, nanging aku nikmati sesambungan antarane Yuuta lan Rikka. Sanajan isih durung mekar kanthi kebak nanging, amarga telat nalika musim kaping 3 metu.

9. Alice & Zouroku

alice lan toko kembang zouroku

Alice And Zouroku minangka seri anime 'pass time' sing apik. Amarga critane alus banget, adhem lan gampang digayuh.

Meh rasane kaya irisan urip sanajan Seinen lan ngulandara. Lan Sana Kashimura yaiku lucu kaya ngono, kok!

alice lan zouroku wayahe anget jantung

Lan sanajan ana adegan perang sing cenderung sampeyan deleng ing seri anime iki (sanajan ana sawetara sing adoh).

10. Dolanan Anyar!

karakter anime game anyar lungguh ing meja

Game Anyar minangka anime sing apik yen sampeyan kasengsem ing program, coding, utawa cara industri game bisa digunakake ing mburi layar.

Bentenane utama ing kasus iki yaiku Game Anyar fokus ing karakter wanita, lan industri terkenal saka sudut pandang wanita ing bisnis.

umiko ahagon karakter anime rai

Kaya Umiko Ahagon contone, programmer utama ing perusahaan: Eagle Jump. Lan paraga utama: Aoba Suzukaze, umur 18 taun kanthi impen bisa ngasilake video game supaya bisa urip.

game anyar sumber air panas

Ekspresi, karakter, desain lan animasi - 'Kawaii' minangka gaya harfiah sing bisa dideleng saka Game Baru. Kajaba iku luwih diwasa tinimbang acara paling apik ing jinis irisan urip.

Gegandhengan: 10 Jinis Gaya Seni Anime sing Umume Katon Ing Acara Paling Anyar

11. Himouto! Umaru Chan

umaru doma mesem

irisan urip paling apik sing dijuluki anime

Himouto Umaru Chan slang kanggo 'adhine loro sing dakadhepi'. Amarga Umaru Doma minangka bocah wadon sing sampurna nalika ana ing omah lan sekolah menengah. Karo tampil ayu lan bijine apik.

umaru doma ayu

Nalika ing tangan liyane, dheweke pancen cilik ** sing lungguh ora nindakake apa-apa sedina muput. Nyuwun sedulur lanang wadon kanggo mbantu dheweke, lan mangan keripik kentang nalika main game video.

umaru doma coca cola

Nanging kabeh drama lan komedi liyane - iki kalebu lucu seri lan duwe quirks ing endi ngetang.

Lan angel mlaku adoh saka irisan seri urip sing bisa santai, nalika menehi komedi paling lucu lan karakter lucu sing bisa ditrapake.

Gegandhengan: 14 Saka Karakter Anime Paling Nglipur Sing Muter Game Video

12. Bintang Bejo

bintang anime lucky anime kawaii

Pungkasan - anime pungkasan sing pantes disebutake ing dhaptar iki kanggo 'acara anime lucu' yaiku Lucky Star. Lan kejutan kaget - diprodhuksi dening Kyoto Animation! Ing raja utawa Kesel.

konata izumi lan kagami e1553286141641

Mirip karo K-On, paraga katon luwih enom tinimbang sejatine. Kanthi gambar sing cenderung luwih lucu tinimbang karakter sing disandhang pribadine.

Utawa paling ora, iki bener ing kasus Konata Izumi lan Kagami Hiiragi.

bejo konata lintang lan hiiragi

Sampeyan ora bakal nemokake plot ing kene kajaba akeh bocah wadon sing lucu ing kuliah sing seneng main game, budaya otaku, lan kekarepan sing ana.

Dadi, aku ora bakal nyoba menyang Lucky Star sing ngarepake seri anime serius, amarga ora. Iku mung lucu

Sesebutan sing terhormat:

  • Yuru Yuri.
  • Kemono Kanca.
  • Aja Biyori Baleni.

Dianjurake:

Nggolek Isekai Anime? Banjur Sampeyan Ora Pengin Kangen 15 Acara Anime Iki!

11 Karakter Anime sing Bakal Eksentrik Ing Tingkat Anyar