11 Kutipan Rider sing Kaget Banget Saka Nasib Nol Anime

Rider Fate Zero

Apa sampeyan rumangsa kepiye yen duwe mentor dhewe, utawa wong sing sampeyan minat?

Yaiku jinis watak lan kepribadian Rider duwe Fate Zero.



Dheweke ora mung seneng-seneng ana ing sekitar lan seneng ngguyu akeh. Dheweke nyengkuyung wong-wong ing sekitar dheweke lan ndhukung Beludru Waiver lumantar tembung kawicaksanan lan pitutur.



Lan kuwalitas-kuwalitas iki sing nggawe kuotasi Pengendara kudu disebutake.

Yen sampeyan nggoleki dosis inspirasi lan nostalgia, priksa iki 11 kutipan Rider saka Nasib Nol!



Pengendara Kutipan Nasib Nol # 1

11 Kutipan Rider sing Kaget Banget Saka Nasib Nol Anime
'Kamulyan dumugi ing cakrawala. Tantang amarga ora bisa digayuh. Ngomong babagan penaklukan lan nduduhake. ' - Rider

#dua

11 Kutipan Rider sing Kaget Banget Saka Nasib Nol Anime
'Aku bakal sedhih, lan aku bakal nangis. Nanging aku ora bakal gela. ” - Rider

# 3

11 Kutipan Rider sing Kaget Banget Saka Nasib Nol Anime
'Minimal sampeyan rumangsa kualitas raja. Sampeyan bisa uga akeh gremengan, nanging sampeyan ngerti sepele umure. Nanging sampeyan isih ngupayakake nggayuh ketinggian sing luwih gedhe tinimbang sing sampeyan bayangake. ” - Rider

# 4



11 Kutipan Rider sing Kaget Banget Saka Nasib Nol Anime
'Aku ngira yen jeneng sampeyan direkam ing buku sejarah minangka wujud abadi. Nanging yen iki ateges jeneng sampeyan diturunake suwene rong ewu taun lan ora liya, aku luwih seneng nambah satus saliyane kanggo uripku sing sejati. ' - Rider

Apa kita kabeh ora, bener?

# 5

11 Kutipan Rider sing Kaget Banget Saka Nasib Nol Anime
'Kanggo menang, nanging ora numpes; kanggo nelukake, nanging ora ngasorake: Mangkene penaklukan sejatine! ' - Rider

# 6



11 Kutipan Rider sing Kaget Banget Saka Nasib Nol Anime
'Apa wae sing sampeyan lakoni, rasakake kanthi maksimal. Yaiku rahasia urip. ” - Rider

Kutipan favorit Pengendara.

# 7



11 Kutipan Rider sing Kaget Banget Saka Nasib Nol Anime
'Mung wong sing wani nempuh perang ing sisihku sing bisa dadi Masterku. Wong pengecut sing ora duwe keberanian malah bisa nuduhake awake dhewe ora bakal pantes! ” - Rider

# 8

11 Kutipan Rider sing Kaget Banget Saka Nasib Nol Anime
'Gagal nyerang mungsuh yen wis ngerti dununge, lan mengko bakal telat malah getun yen wis kliwat kasempatan.' - Rider

Yen sampeyan ora nggeser bat, sampeyan ora bakal entuk kesempatan kanggo mogok.

# 9

11 Kutipan Rider sing Kaget Banget Saka Nasib Nol Anime
'Nggunakake metode sederhana kanggo ngrampungake sesuatu sing nyengsemake, adoh banget nggunakake metode kompleks kanggo nggayuh perkara sing padha.' - Rider

# 10

11 Kutipan Rider sing Kaget Banget Saka Nasib Nol Anime
'Yen mbesuk sampeyan nemokake cara urip sing bisa sampeyan bangga, sampeyan bakal kepeksa melu perang apa wae sampeyan seneng utawa ora.' - Rider

Salah satunggaling Penunggang sing paling mikir babagan kutipan provokasi.

#bebas

11 Kutipan Rider sing Kaget Banget Saka Nasib Nol Anime
'Raja kudu urip sing luwih urip tinimbang liyane lan kudu dikagumi kabeh! Raja minangka wong sing iri karo kabeh pahlawane lan dadi pandhuane! ” - Rider

Lan pungkasane Riders kutipan pungkasan saka Fate Zero Anime seri.

-

Nuduhake kuotasi favorit ing jaringan sosial.

Sampeyan bisa mriksa kiriman liyane sing gegandhengan ing ngisor iki.