11+ Karakter Simp Anime Sampeyan Ora Nganggep

ryuuji takasu toradora wallpaper 1

Aku saka Inggris.

Tembung 'Simp' minangka salah sawijining istilah slanga sing paling umum sing sampeyan rungokake ing internet ing AS.



Jinis tembung kasebut mesthi pungkasane disalah gunakake lan dilecehke, Simp minangka salah sawijine. Nanging miturut definisi ana karakter anime sing cocog karo tagihan kasebut.



Paraga sing nggawe simping katon gampang (sanajan uripe Simp iku gampang nanging gampang).

Ora kabeh karakter anime lanang pangowahan lakune, nanging ana sing nindakake. Lan sing paling apik berkembang dadi versi sing luwih gedhe kanggo awake dhewe.



Ayo dirembug.

Simp Karakter Anime:

1. Glenn Radars (Rokudenashi)

sekolah sihir glenn radars

Glenn Radars minangka pria biasa kanthi bakat tenung lan seni beladiri. Dheweke entuk iki liwat pengalaman sing angel lan kerja ing militer.



Nalika biyen bisa uga disertifikasi, sawetara wektu dheweke pindhah menyang b * astard sing kesed lan tekan wektu paling endhek.

Urip ngalahake dheweke lan dheweke dadi salah sawijining simps paling gedhe sing durung dingerteni industri anime.

Dheweke malah gelem nggrundel, ngemis lan ndhingkluk tanpa isin wae.



Sajrone crita utama, dheweke lagi mlaku-mlaku lan miwiti maneh.

Relevan: 20 Saka Paraga Anime Paling Tenem sing Ora Kayane Entuk Stress

2. Subaru Natsuki (Re: Zero)

subaru natsuki mesem mesem



Subaru Natsuki minangka protagonis misuwur saka jagad Isekai. Re: Zero minangka salah sawijining anime Isekai paling gedhe kita wis ndeleng dadi ora kaget.

Mirip karo Glenn Radars nanging kanthi cara sing beda, urip Subaru ganti sewengi lan dheweke dipanggil menyang donya liyane ...

Jagad sing kebak mages, ala, rajapati, lan kabeh umure umure 17 taun durung ngerti.

Wong pisanan sing ditemokake yaiku Emilia. Putri putih rambut (kanthi harfiah) lan mula 'simping' Subaru diwiwiti.

Subaru bakal nindakake apa-apa kanggo Emilia, sanajan mundur saka jembatan yen kudu., Sanajan dheweke ora bakal nindakake perkara sing padha kanggo dheweke.

Sing jelas saka kedadeyan ing seri kasebut mengko.

3. Miroku (Inuyasha)

miroku inuyasha simp

Miroku minangka jinis simp khusus. Dheweke ora mung simp, nanging dheweke iku wong jahat F'in sing ora duwe isin lan ora duwe f * cks.

Bola-bali dheweke ngencengi Sango Inuyasha , lan mbuktekake manawa dheweke gelem nemen. Ngerti ora bakal dibales sanajan dheweke usaha.

Ing kasus Miroku, ana cahya ing mburi trowongan, lan samubarang wiwit lancar nalika Sango 'pungkasane' dadi minat.

4. Shido Itsuka (Tanggal Urip)

Shido Itsuka tanggal dadi simp live

Shido Itsuka yaiku simp buku teks. Alasane jelas: dheweke watak harem

Harem duwe jinis protagonis lanang, disengaja utawa ora, nanging mung sing paling apik sing paling apik pangembangan pribadi.

Shido Itsuka dudu salah sawijining karakter anime lanang sing pindhah saka simpanse menyang germo. Nanging dheweke tetep nindakake peran sing dikarepake, luwih-luwih yen plot anime kasebut.

5. Momou Inugami (Good Luck Girl)

Momou Inugami simp kabeneran cah

Momou Inugami minangka segawon puteran Momiji ing seri Good Luck Girl. Dheweke bakal nindakake apa-apa kanggo Momiji (karakter utama).

Mesthi wae wong lanang kaya Momou Inugami minangka kasus khusus. Momou sejatine bakal sujud lan ngambung sikil wanita kanggo kepentingan. Lan dheweke uga bakal dadi anak buah tanpa mangu-mangu.

anime sing apik dijuluki anime kanggo ditonton

Good Luck Girl minangka seri komedi / parodi, mula kepribadian sing ora masuk akal nggawe wong edan luwih waras.

Sawetara karakter ing Good Luck Girl 'normal' kanggo diwiwiti.

Relevan: 12 Anime Rom Com paling lucu sing diarani Inggris

6. Yamcha (DBZ)

yamcha dbz mesem

Yamcha yaiku jinis paraga sing seneng banget nalika dheweke cedhak bocah-bocah wadon. Lan nalika dheweke ora golek prawan sing disenengi, barang dadi adoh.

Ora preduli dadi stokane DBZ, Yamcha dudu sing ala watake.

Sampeyan kudu menehi kredit ing endi sing kudu dibayar amarga dheweke pancen duwe Bulma kepengin wiwit awal.

Dheweke ora paling ala nalika nerangake karakter kasebut.

7. Yuki Amano (Future Diary)

yuki amano mirai nikki simp

Yuki Amano yaiku simp klasik saka Mirai Nikki (Future Diary). Sanajan bener, dheweke dipeksa nglawan kekarepane dadi wong jinis iki, nanging tetep ora bakal mutusake keputusan.

Yuki minangka wong sing ringkih ing wiwitan anime, beda karo karakter liyane. Lan mula ora gumun yen dheweke dadi kaya ngono.

Amano nindakake apa wae lan kabeh kanggo Yuno Gasai, kanthi ngilangi rasa seneng, etika, standar lan uga pikiran sehat.

Mengko menyang anime Yuki Amano ganti kanthi pirang-pirang cara. Kayane sindrom Stockholm meksa dheweke nampa cara urip anyar kanthi Yandere pacare

8. Bell Cranel (Danmachi)

bel cranel danmachi

Bell Cranel yaiku bocah enom sing ora bersalah sing ing sawijining dina disimpen dening wanita pedhang sing apik banget. Lan wiwit iku dheweke dadi motivasi ing urip.

Jeneng wanita iki yaiku Ais Wallenstein. Lan Bell bakal mlumpat menyang meatgrinder yen nggawe dheweke mesem.

Aku rada gedhe banget amarga Bell ora elek kaya karakter liyane, kaya Yamcha, nanging dheweke isih bisa ngetrapake tagihan kasebut.

Relevan: Protagonis Anime Wanita Paling Apik Sing Kuat, Cerdas Lan Kemampuan

9. Yoshifumi Aoki (Kokoro Connect)

yoshifumi aoki jempol

Yoshifumi Aoki ngelingake aku babagan Miroku amarga tekad sing ora isin kanggo wanita. Utawa ing kasus Yoshifumi: siji cah wadon khususe.

Bocah wadon iki yaiku Yui Kiriyama, bocah wadon sing ngerti cukup Karate kanggo nggawe wong bodho karo kabeh wong sing nyoba nyoba.

Ing lumahing Yui iku manis, alus lan rada isin yen diarani ora bisa ngucapake utawa percaya diri.

Ana sebab lan iki minangka bagean saka pesona sing disenengi Yoshifumi.

Wong lanang kasebut kanthi tanpa sengaja ngoyak Yui ing saindhenging anime wiwit episode kaping pisanan. Lan ora preduli kaping pira dheweke ditolak, dheweke yakin manawa bakal bisa sukses ing sawijining dina.

10. Gourry Gabriev (Slayers)

tukang mateni gabriev pembunuh simp e1593280391570

Gourry Gabriev mirip karo Bell Cranel utawa Yamcha. Dudu jinis simp sing paling gedhe lan jelas.

Dheweke luwih seneng part time simp.

Bagean karaktere luwih condhong kaya ngono, lan bagean-bagean pribadine liyane ora. Fitur siji sing dominan yaiku 'ksatria sing sumunar waja'.

Dheweke dadi pejuang trampil lan salah sawijine protagonis dobel Slayers, lan anime ora bakal padha tanpa kabodhoan. Lan sawetara momen 'apik' karo Lina Inverse.

11. Motoyasu Kitamura (Pahlawan Shield)

kitamura tameng pahlawan simp

Motoyasu Kitamura, wong sing kita kenal minangka Myne b * tch ing seri Shield Hero. Kalorone pas kaya sarung tangan sing ngelingi kepinterane lan ora saderma.

Kitamura, sanajan ngadhepi kasunyatan lan kasunyatane isih bakal ngambung wacan Myne lan nindakake apa wae kanggo nyenengake dheweke.

Wiwit Naofumi diusir, ing kene Myne mbungkus Kitamura ing driji lan dheweke kepenak kaya bocah cilik sing lara.

Ora ana simp ing jagad anime sing luwih gedhe tinimbang wong iki.

Apa ana karakter anime sing bisa dipikirake?

Dianjurake:

11+ Karakter Anime Amerika Paling Apik Dhiskusi

12 Karakter Anime Delinquent Paling Apik