11+ OVA Anime Hebat Sampeyan Kudu Mulai Nonton

bocah-bocah wadon anime nonton wallpaper tv

Apa sampeyan ngerti babagan anime OVA?

kepiye tampilan anime sing dak tresnani

Kanggo aku, OVA kaya crita kapisah saka seri anime kasebut dhewe. Lan kadang OVA bisa dadi bagean saka seri nanging bisa kedadeyan ing a beda wektu.



Kaya episode khusus sing pisah karo seri, bisa mbutuhake telung puluh menit utawa rong jam kanggo nonton kaya film.



OVA sing wis dakdeleng biasane ora kaya ngono duwe kanggo nonton amarga dudu bagean saka seri kasebut.

Aku nyaranake:



1. Gravitasi - Lirik Cinta

Gravitasi e1585127155537

Aku kelingan nonton Lirik Gravitation of Love minangka a shounen ai anime.

OVA luwih dhisik sadurunge seri lan ana episode loro-bagean. Aku ora nonton nganti ndeleng seri kasebut
dhewe.



OVA apik nanging katon kaya titik wiwitan kanggo seri Gravitation amarga meh kabeh crita padha karo sawetara beda cilik.

Sing dakpikirake nalika nonton.

Yen seneng karo shounen ai, seri iki mesthine kudu ditonton. Manis, romantis lan akeh katresnan.



2. Naruto OVA 4 - Jonin vs Genin

tawuran e1585127268322

Ana akeh OVA kanggo seri Naruto lan aku iki sing pertama sing wis dakwaca
anime



Iki minangka bagean kanggo game video: Naruto Ultimate Ninja 3 kanggo Playstation.

Aku bisa nonton OVA ing youtube lan seneng nonton OVA nalika ngandhani apa dhasare
game kira.

Suwene setengah jam nanging mesthine kudu nonton OVA yen durung ndeleng seri Naruto, utawa yen durung main game kasebut.

Gegandhengan: 27+ Kaos Naruto Keren Sampeyan Ora Bakal Ngalahake

3. Pokemon Asal OVA

asal usul

Biyen aku mandheg nonton Pokemon cedhak musim 10, nanging nalika krungu babagan Pokemon Origin, aku mutusake nonton.

Pokemon Origin adhedhasar game video - abang lan biru, crita liyane saka seri Pokemon sing dingerteni para penggemar.

Mung ana 4 episode lan saben episode mung limang menit! Nanging pancen nyritakake babagan
game video: abang lan biru.

Relevan: Penggemar Pokemon Paling Gedhe Ana ing 25 Negara Top kasebut

4. Rurouni Kenshin: Refleksi (OVA kaping 2)

Rurouni Kenshin e1585127483449

OVA iki nggawa aku bali amarga iki mung siji-sijine OVA sing wis dakwaca Rurouni Kenshin.

Yen sampeyan nonton iki, sampeyan kudu nggawa jaringan.

Kaya film sing dawa banget amarga Kenshin wis seda amarga penyakit kasebut lan Karou pengin dheweke ditularake.

Urut OVA cocog karo seri, dadi luwih becik nonton Rurouni Kenshin sadurunge.

Aku malah ora ngerti manawa OVA pas karo lan mula mula rada bingung babagan apa sing kedadeyan.

irisan cinta anime romansa sing apik

5. Pangeran Tenis OVA

Pangeran Tenis

Aku nonton kabeh Pangeran Tenis seri lan malah ora ngerti yen terus karo OVA nganti mengko.

Aku mutusake ora kanggo nonton, nanging OVA apik (sing aku saksampune ditonton).

Ana akeh OVA kanggo Pangeran Tenis diwiwiti saka 2006 - 2015 lan sampeyan kudu nonton wiwit wiwitan seri nganti pungkasan.

Mula judhul kasebut, yaiku anime babagan jeneng tenis Ryoma Echizen sing pindhah menyang Jepang lan miwiti sekolah ing kana.

Grafis kasebut rada luwih apik tinimbang anime sing asli lan anime olahraga sing nyenengake bisa ditonton.

6. Mirage of Blaze: Pemberontak Kali Edge OVA

fatamorgana tutup blaze

apa anime sing paling apik

Sampeyan kudu nonton seri Mirage of Blaze sadurunge nonton OVA.

Ing OVA iki, dudu babagan Takaya utawa Naoe, nanging Haruie sing ngakoni kekasihe saka jaman biyen.

OVA iki dawane setengah jam nanging ana 3 episode.

Yen sampeyan dudu penggemar anime shounen ai, aja nonton OVA kanggo Mirage of Blaze.

OVA uga luwih peteng tinimbang seri kasebut. Critane apik lan kudune ditonton.

7. Petualangan Digimon Telung OVA

Digimon Adventure tri

Yen sampeyan durung nonton sing asli Seri Petualangan Digimon, sampeyan ora kudu nonton Tri OVA amarga kedadeyan pirang-pirang taun mengko.

Ana total 6 OVA lan masing-masing dawa film. Digimon Adventure Tri kanggo mengeti Digimon kaping 20.

Grafis dadi luwih apik lan luwih anyar tinimbang seri Digimon Adventure asli.

Yen sampeyan penggemar Digimon, OVA iki mesthine kudu nonton!

8. Man Mega: On A Star OVA

megaova

Yen seneng karo Mega Man, OVA minangka prekara sing kudu dipikirake kanggo nonton sanajan grafis sekolah lawas.

Iki metu sadurunge serial anime televisi ing taun 1994 lan critane rada sithik pendhidhikan ing Jepang.

OVA iki apik kanggo bocah amarga pendidikan, nanging sanajan sampeyan penggemar seri mega wong ing episode pungkasan, sampeyan kudu nimbang nonton.

9. Detektif Conan vs Wooo OVA

DETEKTIF CONAN WOOO OVA

Detektif ana loro OVA yaiku Detektif Conan lan Wooo lan kalorone duwe 7 menit saben.

Lucu banget nanging intine OVA iki yaiku pariwara kanggo televisi Wooo.

Episode kasebut kaya Pokemon Origin sing ora cocog banget karo seri anime
lan mung ana ing kana nglipur wong

Aku mikir manawa wong sing dadi penggemar Detektif Conan kudu nonton iki sanajan wis bosen.

Gegandhengan: Detektif Conan Detektif Paling Pikir Sing Ora Ana Wektu

irisan komedi anime paling apik

10. Inuyasha: Black Tessaiga OVA

ireng tessaiga 1

Nalika sapisanan dakdeleng yaiku sajrone episode pungkasan Inuyasha nanging aku ora ngerti dhisik yen OVA khusus.

Yen sampeyan durung nate nonton Inuyasha, episode OVA iki bakal mbingungake amarga episode kasebut ana ing tengah-tengah seri tumindak pungkasan.

Sampeyan kudu nonton OVA yen sampeyan wis ndeleng Inuyasha.

11. Getih Vampir Pungkasan OVA

getih4

Kurang saka siji jam suwene lan seri anime: Blood + ana inspirasi dening.

Getih + beda karo OVA sanajan duwe paraga protagonis sing padha, Saya.

Aku percaya manawa digawe dening wong sing padha karo Sang +.

OVA rada grafis lan ora cocog kanggo bocah sing ora seneng nonton vampir. Nanging kanggo penggemar anime, iki minangka
OVA sampeyan bisa uga pengin ndeleng manawa sampeyan seneng karo Sang + lan yen sampeyan wis diwasa.

Aku nonton Blood + lan aku wis krungu babagan OVA, aku ora nate nonton.

-

Dianjurake Sabanjure:

12 Film Anime Paling Anyar sing Paling Apik Ditonton

31+ Anime OVA mbesuk sing Bakal Diterusake ing taun 2020