11 Karakter Anime sing Bisa Muter Instrumen Kaya Taylor Swift

michiru main wallpaper anime biola

Sumber gambar sing ditampilake: Zerochan

Taylor Swift bisa main macem-macem instrumen, ora kaya musisi rata-rata sampeyan ing taun 2018. Dadi aku mikir bakal nggunakake dheweke minangka referensi.



Sampeyan ora mesthi kudu dadi musisi kanggo main instrumen kanthi apik. Kaya sing kabukten sawetara karakter anime ing postingan iki.



Ing ngisor iki ana 11 sing kudu sampeyan sebutake ing blog liyane ...

11 Karakter Anime Paling Anyar sing Muter Instrumen:

1. Shinichi Chiaki (Nodame Cantabile)

Shinichi Chiaki Nganakake



Shinichi minangka musisi utama, sing bisa nggunakake macem-macem instrumen. Kaya Biola, Piano, lan alat liyane.

Iki nyebabake kasunyatane dheweke wis prakteke wiwit isih cilik. Dadi ora nggumunake sawise prakteke meh 2 dekade.

Gegandhengan: 7 Saka Paraga Anime Klompok Paling Ora



2. Megumi Noda (Nodame Cantabile)

Megumi Noda Ing Piano

Megumi Noda luwih spesialis tinimbang karakter liyane.

Nalika nerangake instrumen liyane kajaba Piano, dheweke apik tenan. Nanging nalika dheweke ana ing Piano? Dheweke kaya tukang mateni musik, nyerang saben kunci kanthi presisi, fokus lan dedikasi.



Nyenengake nalika tumindak.

3. Maki Nishikino (Proyek Idol Sekolah Live Love)

Maki Nishikino Lungguh Jejer Piano

Sumber: Wallpaper Maki



Maki , kaya Megumi, minangka Pianist liyane sing duwe bakat main Piano taun. Wiwit cilik. Sing dadi pitakon: apa bakat?

Taun praktik pancen sejatine. Iku ing kerja keras sijine katrampilan sing paling penting.

4. Mikoto Misaka (Railgun Ilmiah Mesthi)

Mikoto Misaka Muter Biola

Mikoto Misaka asring main biola ing seri anime. Kaya nalika pahargyan ing sekolah prestise: Tokiwadai.

Ora yakin suwene dheweke main Biola, nanging kayane katrampilan sing dijupuk Mikoto nalika isih cilik.

5. Franz Von Stresemann (Nodame Cantabile)

Franz Von Stresemann Nglakoni

Franz dianggep jenius kanthi status legendaris ing industri musik. Dadi ora kaget yen dheweke kalebu ing dhaptar karakter sing main instrumen.

Dheweke malah menehi bimbingan Shinichi Chiaki, ngrewangi dheweke ngembangake kemampuan musik.

Franz duweni kepribadian konyol, nanging nalika nerangake, dheweke dadi master sing duwe hak.

6. Tambang Ryuutarou (Nodame Cantabile)

Tambang Muter Biola Nodame Cantabile

Tambang minangka pemain Biola liyane ing dhaptar iki… Katon kaya karakter anime seneng biola.

Dheweke isih ing tahap sinau ing Nodame Cantabile, nanging jelas dheweke duwe potensi lan ngerti cara main biola.

7. Mio Akiyama (K-On)

Mio Akiyama Karo Gitar Bass

Mio Akiyama minangka introvert saka K-On, sing NIKI gitar bass. Iki khusus dheweke. Pilihan nomer 1 kanggo instrumen musik.

ndhuwur 10 anime paling apik ing kabeh wektu

Nalika Mio ing zona, ora ana sing bisa nyegah bakate supaya ora sumunar ing panggung nalika main karo kanca sakelas.

Wacan: 10 Bocah-bocah wadon Anime sing Apik banget

8. Ritsu Tainaka (K-On)

Ritsu Tainaka Dolanan Drum

Mio nyedhiyakake bass, dene Ritsu Tainaka ana ing drum. Sing ana gandhengane karo drum nggawe Ritsu bungah lan semangat. Dheweke ora bisa nulungi awake dhewe.

Sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas nalika dheweke lagi ana ing panggung ngandhakake pribadine sing kharismu kanthi kharisme kanthi nggunakake musik.

9. Sebastian Michaelis (Ireng Butler)

Sebastian Saka Butler Ireng Main Biola

Ora asring sampeyan deleng ing anime: Black Butler, nanging Sebastian ngerti cara main Biola. Lan dheweke katon apik nalika nindakake.

Ora kaget banget yen sampeyan mikir gaya urip sing dipimpin, omah sing dipanggoni, lan komitmen kanggo 'dadi juru kunci'.

10. Tapion (Dragon Ball Z)

Tapion Muter Suling Ocarina

Tapion saka film DBZ: Wrath Of The Dragon iku paling unik ing dhaptar karakter anime sing main instrumen.

Beda karo rata-rata karakter sampeyan, Tapion main Ocarina. Kang alat kuna padha karo suling. Lan dheweke main kanthi apik!

11. Nonon Jakuzure (Kill La Kill)

Nonon Jakuzure Kanthi Musik Baton Gif

Aku ujar yen Tapion paling akeh unik ing dhaptar pemain instrumen anime iki… Nanging Nonon uga ora dikatutake.

Beda karo karakter anime rata-rata sing main instrumen, Nonon ahli kanthi baton musik.

Dheweke konduktor, lan ora ana bandhingane katrampilan karo batone.

Sesebutan sing terhormat:

  • Kaori Miyazono (Lie Sampeyan Ing wulan April).
  • Reina Kousaka (Hibike Euphonium).

-

Karakter anime liyane sing main instrumen kudu disebutake?

Waca Sabanjure:

Lagu Anime Paling Populer Ing Kabeh Wektu, Miturut YouTube

14 Saka Karakter Anime Paling Nglipur Sing Muter Game Video