10+ Paling Aneh Apa Iki Zombie? Pethikan Sampeyan Ora Bakal Lali

iki wallpaper anime zombie

Apa Iki Zombie? kuotasi anime dijupuk saka karakter:

  • Eucliwood Hellscythe.
  • Ayumu Aikawa.

Apa Iki Zombie? yaiku seri Ecchi / harem kanthi sentuhan fantasi. Diproduksi dening Studio Deen!



Komedi kasebut ora kanggo kabeh wong, lan sanajan sampeyan dudu penggemar kuotasi kanggo kabeh wong.



Ana sawetara kutipan sing relevan sing bisa dituduhake saka karakter utama

Mangkene garis paling apik saka Zombie Iki.



1. Kutipan Eucliwood Hellscythe

Pethikan helmcywood Eucliwood

acara anime kanggo ditonton nganggo basa Inggris sing dijuluki

'Kaendahan lintang ora bakal owah. Nanging, lintang sing owah uga apik. ” - Eucliwood Hellscythe

Pethikan Eucliwood hellscy 1



'Dina iki ulang taunku. Sajrone jaman kaya ngono, aku mesthi mikir yen aku lair iku bab sing apike. ” - Eucliwood Hellscythe

Kutipan eucliwood hellscy 2

'Kuwi menarik. Aja maneh. ' - Eucliwood Hellscythe



2. Pethikan Ayumu Aikawa

ayumu aikawa kuotasi

'Kesepian tentrem, nanging ora bakal ana wong sing bisa nuduhake kabagyan.' - Ayumu Aikawa



ayumu aikawa kutipan 1

'Sampeyan mung ngerti regane sejatine sawise ilang.' - Ayumu Aikawa

ayumu aikawa kutipan 2

anime irisan urip paling apik 2019

'Iku dudu aku wong sing sabar. Aku ora pengin mikir babagan masalah sing angel iki. ' - Ayumu Aikawa

ayumu aikawa kutipan 3

'Jagad iki kebak rahasia sing ora bakal diganggu.' - Ayumu Aikawa

ayumu aikawa kutipan 4

'Kanggo munggah bukit ing dalan sing angel, sampeyan kudu mlaku kanthi mantep.' - Ayumu Aikawa

kekuwatan mung siji-sijine perkara sing penting ing jagad iki

ayumu aikawa kutipan 5

'Ah ... Kabeh repot. Malah urip. ” - Ayumu Aikawa

ayumu aikawa kutipan 6

'Ana sawetara perkara sing ora bisa dihindari masarakat nalika urip. Wong ora bisa ngindhari musibah. Ana akeh perkara sing angel ing urip. Bisa uga sampeyan pengin mati. ” - Ayumu Aikawa

-

Dianjurake:

36 Pethikan K-On Eneng sing Bakal Nggawe Dina Sampeyan!

24+ Kutipan Sekai Ichi Hatsukoi sing migunani Kanggo Penggemar Shounen AI