Utama

8 Kutipan Anime Liyane Paling Apik sing Bakal Nggumun Sampeyan

8 Kutipan Anime Liyane Paling Apik sing Bakal Nggumun Sampeyan

Nggoleki kutipan anime saka seri medeni / misteri: Liyane? Banjur sampeyan bakal seneng 8 kuotasi liyane iki, dijupuk saka sebagian besar karakter utama! Coba delengen

Waca Liyane
Masalah Masalah Sexisme Anime NOBODY Pengin Diakoni

Masalah Masalah Sexisme Anime NOBODY Pengin Diakoni

Sexisme anime biasane dadi masalah ing sisih kulon jagad babagan anime. Mangkene sebabe, lan apa sing ilang wong.

Waca Liyane
KABEH Baka Sing Paling Apik Kanggo Coba Kuotasi Penggemar Anime Bakal Seneng!

KABEH Baka Sing Paling Apik Kanggo Coba Kuotasi Penggemar Anime Bakal Seneng!

Penggemar seri anime - Baka To Test? Ing Mecha Company, kita wis nglumpukake dhaptar kutipan utama saka anime. Dijupuk saka kabeh karakter favorit sampeyan!

Waca Liyane
Politikus Ngancam Ngurangi Yuta-yuta Ing Pendanaan, Amarga Universitas Negeri Kent Ngenani 'Anime' Kanggo Siswa

Politikus Ngancam Ngurangi Yuta-yuta Ing Pendanaan, Amarga Universitas Negeri Kent Ngenani 'Anime' Kanggo Siswa

Reggie Stoltzfus, sawijining politikus nyoba nyensor anime ing Universitas Kent State, lan nggawe ancaman amarga universitas kasebut ora bakal mundur.

Waca Liyane
72% Remaja Jepang Nganggep Dheweke OTAKU (Poling)

72% Remaja Jepang Nganggep Dheweke OTAKU (Poling)

Jajak pendapat ing Jepang dibukak kanggo Otaku ing negara kasebut. Lan 72%% bocah enom nganggep awake dhewe Otaku ing taun 2019!

Waca Liyane
Sipat Umum Fans Anime sing Ngaku Sampeyan Wis 'Enak Ala'

Sipat Umum Fans Anime sing Ngaku Sampeyan Wis 'Enak Ala'

Nalika penggemar anime ngaku yen sampeyan duwe 'rasa ora enak', biasane amarga alasan umum kasebut. Mangkene dhaptar Napa

Waca Liyane
Kepiye 'Layanan Fan' Bisa Nggawe Utawa Nggawe Seri Anime

Kepiye 'Layanan Fan' Bisa Nggawe Utawa Nggawe Seri Anime

Fan-service ngrusak akeh acara anime. Kosok baline, sebabe sawetara acara anime wis sukses kanthi ora nggunakake. Mangkene carane lan kenapa ...

Waca Liyane
6 Kutipan Kutipan Akame Paling Apik Saka Akame Ga Kill

6 Kutipan Kutipan Akame Paling Apik Saka Akame Ga Kill

Akame minangka jinis sing tenang, nanging pemikir sing jero lan karakter hebat saka Akame Ga Kill. Priksa 6 kuotasi Akame iki saka seri Akame Ga Kill

Waca Liyane
72+ Kutipan Nol Nasib Klasik sing Bakal Sampeyan Mikir Babagan Urip

72+ Kutipan Nol Nasib Klasik sing Bakal Sampeyan Mikir Babagan Urip

Nggolek dhaptar kuotasi anime GREAT Gate Zero? Dhaptar iki bakal nggawe sampeyan kuotasi sing paling migunani sing dijupuk saka saben karakter!

Waca Liyane
30 Negara Ndhuwur sing Paling Sayang Ngremehake Sétan (Kimetsu Ora Yaiba)

30 Negara Ndhuwur sing Paling Sayang Ngremehake Sétan (Kimetsu Ora Yaiba)

Nggolek negara paling populer sing dadi pembunuh setan (Kimetsu No Yiaba)? Priksa manawa negara sampeyan kalebu ing dhaptar!

Waca Liyane
Iki Sebabé Penggemar Anime LOVE Nezuko Saka Demon Slayer!

Iki Sebabé Penggemar Anime LOVE Nezuko Saka Demon Slayer!

Napa komunitas anime kayane seneng karo Nezuko saka Demon Slayer? Kepiye watake sing apik banget? Mangkene wangsulan!

Waca Liyane