Utama

Sampeyan Mesthi Ora Nate Krungu 22 Acara Anime Iki, Nanging Perlu Ditonton

Sampeyan Mesthi Ora Nate Krungu 22 Acara Anime Iki, Nanging Perlu Ditonton

Sawetara acara anime ora dingerteni amarga sawetara alasan sing beda. Ing ngisor iki ana 22 acara sing kurang dikenal sing kudu ditambahake ing 'dhaptar nonton'.

Waca Liyane
Uzaki Chan Pengin Gantung, lan Aku Kabeh Kasedhiya!

Uzaki Chan Pengin Gantung, lan Aku Kabeh Kasedhiya!

Uzaki Chan minangka jinis anime sing bakal sampeyan ngerteni yen sampeyan luwih dhuwur kanthi skala mandhiri. Nanging apa anime apik ing umum? Ayo ndeleng ...

Waca Liyane
Twitter Bisa Censor Akun Anime Kanthi Kebijakan 'Moderasi' Anyar

Twitter Bisa Censor Akun Anime Kanthi Kebijakan 'Moderasi' Anyar

Twitter lagi nggarap sistem anyar sing bakal bisa milih pendapat sing kudu disensor. Akun anime bisa uga ditarget.

Waca Liyane
Departemen Kehakiman Anti-Kepercayaan U.S mbatalake Tuku Crunchyroll saka Sony, Ing Investigasi

Departemen Kehakiman Anti-Kepercayaan U.S mbatalake Tuku Crunchyroll saka Sony, Ing Investigasi

Tuku Crunchyroll saka Sony ngalami masalah. Dilaporake dening sumber resmi ....

Waca Liyane
33 Kutipan Geass Kode Paling jero sing Bakal Nggumun Sampeyan

33 Kutipan Geass Kode Paling jero sing Bakal Nggumun Sampeyan

Pengin kuotasi Kode Geass sing paling apik? Kita entuk apa sing sampeyan goleki. Yen sampeyan seneng seri anime, priksa 33 kutipan sing migunani iki sing bisa dituduhake.

Waca Liyane
Persamaan Kageten Antarane Hip Hop Lan Industri Anime (2019)

Persamaan Kageten Antarane Hip Hop Lan Industri Anime (2019)

Hip Hop lan industri anime nuduhake sawetara persamaan. Ayo dirembug babagan masing-masing, lan kepiye hubungane karo sawetara drajad.

Waca Liyane
37+ Notebook Akademik Pahlawan Paling Keren sing Bakal Ditampa (Didol)

37+ Notebook Akademik Pahlawan Paling Keren sing Bakal Ditampa (Didol)

Miwiti blanja notebook notebook pahlawan anyar sing saiki wis didol. Priksa dhaptar gedhe iki!

Waca Liyane
Situs Streaming Cina Bilibili Saka Pirate Anime Kanggo Bisnis Legit

Situs Streaming Cina Bilibili Saka Pirate Anime Kanggo Bisnis Legit

Bilibili, situs streaming anime Tionghoa saiki duwe bisnis legal streaming anime. Dheweke miwiti cara sing padha karo KissAnime

Waca Liyane
Situs Pembajakan Manga Ditonton 200+ Yuta Kali Ing Desember 2020 (Jepang)

Situs Pembajakan Manga Ditonton 200+ Yuta Kali Ing Desember 2020 (Jepang)

Situs bajak laut manga ing Jepang ngalami masalah pembajakan. Lan iki ora nyebabake kedadeyan ing saindenging jagad!

Waca Liyane
Netflix Rencanakake Nggawe Isi Anime Asli ing Jepang, Korea Selatan & India!

Netflix Rencanakake Nggawe Isi Anime Asli ing Jepang, Korea Selatan & India!

Netflix nggawe gerakan maneh ing industri anime. Kanthi rencana jembar menyang Asia kanthi konten asli. Lan uga ....

Waca Liyane
22+ Kutipan Naofumi Iwatani Paling Apik sing Artine

22+ Kutipan Naofumi Iwatani Paling Apik sing Artine

Nggolek kuotasi anime paling gedhe saka Naofumi Iwatani Shield Hero? Mangkene sing paling apik sing migunani lan bisa ditrapake!

Waca Liyane