Utama

Kontroversi Anime Mbesuk ing 2021 Sing Bakal Nggawe Internet

Kontroversi Anime Mbesuk ing 2021 Sing Bakal Nggawe Internet

Industri anime ora bisa uwal saka kontroversi amarga ora nahan, kanthi kreatif. Lan anime iki ing taun 2021 minangka bukti yen bakal kedadeyan maneh!

Waca Liyane
Iki Sebab Akademik Pahlawan Pahlawanku #SupportHorikoshi, Sanajan Kontroversi

Iki Sebab Akademik Pahlawan Pahlawanku #SupportHorikoshi, Sanajan Kontroversi

Bou No Hero Academia (utawa My Hero Academia) dadi kontroversi liyane. Lan sanajan komentar sing sengit, para penggemar nuduhake dhukungane.

Waca Liyane
Piwulang Sing Kasar Nanging Kudu Dipelajari Saka 'Wungu Pahlawan Perisai'

Piwulang Sing Kasar Nanging Kudu Dipelajari Saka 'Wungu Pahlawan Perisai'

Pahlawan Rising Of Shield duwe akeh piwulang urip sing bisa dijupuk saka lelungan Naofumi, lan kabeh plot lan crita. Mangkene pelajaran paling apik!

Waca Liyane
11 Desain Karakter Anime Wanita Paling Unik

11 Desain Karakter Anime Wanita Paling Unik

Desain karakter ndadekake prab├ędan nalika mlebu ing seri anime. Lan iki pikiranku babagan 11 desain karakter wanita paling unik ing anime.

Waca Liyane
Pethikan Aldnoah Zero Paling Kuat sing Paling Katon

Pethikan Aldnoah Zero Paling Kuat sing Paling Katon

Penggemar seri militer / sci-fi - Aldnoah Zero? Banjur, INI KABEH kutipan paling apik saka karakter anime favorit sampeyan! Coba deleng saiki

Waca Liyane
9 Acara Anime Paling Apik Kaya 'Pokemon' sing Perlu Ditimbang

9 Acara Anime Paling Apik Kaya 'Pokemon' sing Perlu Ditimbang

Yen sampeyan seneng banget karo seri anime Pokemon, mula iki sawetara acara sing paling unik, nanging sampeyan kudu langsung nonton!

Waca Liyane
12+ Kutipan Kono Oto Tomare sing Paling Apik sing Artine

12+ Kutipan Kono Oto Tomare sing Paling Apik sing Artine

Penggemar serial drama / musik anime - Kono Oto Tomare? Mangkene dhaptar kutipan sing paling apik sing dijupuk saka karakter kaya Chika, Hozuki & liya-liyane!

Waca Liyane
16+ Karakter Anime sing seneng nganggo Hoodies!

16+ Karakter Anime sing seneng nganggo Hoodies!

Nggolek karakter anime sing seneng nganggo hoodies? Mangkene sawetara karakter sing ora bakal kuciwa!

Waca Liyane
Kutipan Wallpaper Satsuki Kiryuin Kuat Kanggo Desktop & Mobile

Kutipan Wallpaper Satsuki Kiryuin Kuat Kanggo Desktop & Mobile

Nggolek sawetara kutipan Kill La Kill saka Satsuki Kiryuin? Iki minangka kutipan wallpaper paling apik ing internet, duweni Mecha Company.

Waca Liyane
14+ Kutipan Sakura Haruno sing relevan Kanggo Penggemar Naruto!

14+ Kutipan Sakura Haruno sing relevan Kanggo Penggemar Naruto!

Nggolek kutipan anime paling apik sing dijupuk saka Sakura Haruno? Mangkene sawetara baris lan kutipan paling apik ing seri anime Naruto!

Waca Liyane
Wong Nganggo Klambi Akatsuki sing Dikepengini Polisi London Kanggo Graffiti Rasis ing Tembok Sekolah

Wong Nganggo Klambi Akatsuki sing Dikepengini Polisi London Kanggo Graffiti Rasis ing Tembok Sekolah

Wong sing nganggo klambi Akatsuki saka Naruto pengin nulis graffiti rasis ing tembok sekolah. Uga dikandhani ....

Waca Liyane