Utama

Siji-sijine 23 Angel Ngalahake Kutipan Sampeyan Kudu Deleng Minangka Kipas Anime

Siji-sijine 23 Angel Ngalahake Kutipan Sampeyan Kudu Deleng Minangka Kipas Anime

Ing Mecha Company sampeyan bakal nemokake kuotasi sing paling apik, lucu, lan dipikirake saka Angel Beats. Priksa saiki kanggo ndeleng dhewe.

Waca Liyane
42 Kutipan Anime Babagan Sukses Kanggo Menehi Push Ekstra

42 Kutipan Anime Babagan Sukses Kanggo Menehi Push Ekstra

Goleki pangeling cepet babagan apa sing sampeyan lakoni sajrone 42 pethikan sukses anime kasebut. Saben wong duwe piwulang urip sing unik, lan sawetara motivasi kanggo menehi dorongan ekstra.

Waca Liyane
15+ Penggemar Karakter Anime Yandere Paling Apik Ora Kudu Ilang

15+ Penggemar Karakter Anime Yandere Paling Apik Ora Kudu Ilang

Yandere minangka salah sawijining klinis sing paling populer ing industri anime. Lan sawetara gelar saingan karo Tsundere. Mangkene karakter Yandere TERBAIK.

Waca Liyane
Standar Ganda Anime: Kepiye Cara Pria lan Wanita Diatasi Kanthi Beda

Standar Ganda Anime: Kepiye Cara Pria lan Wanita Diatasi Kanthi Beda

Standar dobel anime wis ana. Mung wong ing omah kaca sing nolak. Mangkene carane pria lan wanita dianggep beda ing anime.

Waca Liyane
Tokoh paling anyar Perusahaan Smile Good, Nendoroid Ashe saiki wis siyap!

Tokoh paling anyar Perusahaan Smile Good, Nendoroid Ashe saiki wis siyap!

Gabung karo sing diumumake sadurunge:

Waca Liyane
Netflix Rencanakake Nggawe Isi Anime Asli ing Jepang, Korea Selatan & India!

Netflix Rencanakake Nggawe Isi Anime Asli ing Jepang, Korea Selatan & India!

Netflix nggawe gerakan maneh ing industri anime. Kanthi rencana jembar menyang Asia kanthi konten asli. Lan uga ....

Waca Liyane
Objektif Karakter Anime Pria

Objektif Karakter Anime Pria

Objektifisasi karakter anime pria (Pria nganggo anime) pancen jero banget. Lan ana akeh konteks kasebut. Ayo dirembug.

Waca Liyane
Animasi Kyoto Nuduhake Pesen Ngrusak Ati Kanggo Ngurmati Korban (Acara Peringatan)

Animasi Kyoto Nuduhake Pesen Ngrusak Ati Kanggo Ngurmati Korban (Acara Peringatan)

Kyoto Animation nerbitake pratelan kanggo ngurmati para korban acara memorial sing bubar ing Jepang. Bebarengan karo sawetara tweet sing nyritakake babagan iki.

Waca Liyane
Kumpulan Darah + Kutipan Paling gedhe Kanggo Penggemar Anime Ngeri

Kumpulan Darah + Kutipan Paling gedhe Kanggo Penggemar Anime Ngeri

Getih + minangka seri medeni / adikodrati babagan 2 sadulur. Sanajan sampeyan dudu penggemar anime iki, iki kabeh kuotasi paling apik sing bisa sampeyan pelajari!

Waca Liyane
Penggemar Manga Quintessential Quintuplets Ora yakin Musim 2 (Oktober 2020)

Penggemar Manga Quintessential Quintuplets Ora yakin Musim 2 (Oktober 2020)

Anime - Quintessential Quintuplets musim 2 wis disetel ing Oktober 2020. Nanging sawetara penggemar Manga sing ngerti kepiye pranyatane ora seneng banget.

Waca Liyane
Kumpulan Kutipan Kutipan 'Akuma To Love Song' Paling Apik sing Sampeyan Bisa Gandhengan

Kumpulan Kutipan Kutipan 'Akuma To Love Song' Paling Apik sing Sampeyan Bisa Gandhengan

Penggemar Manga romance - Akuma To Love Song? Banjur priksa kuotasi kasebut sing dijupuk saka karakter! Priksa saiki

Waca Liyane