Utama

15+ Penggemar Karakter Anime Yandere Paling Apik Ora Kudu Ilang

15+ Penggemar Karakter Anime Yandere Paling Apik Ora Kudu Ilang

Yandere minangka salah sawijining klompok sing paling populer ing industri anime. Lan sawetara gelar saingan karo Tsundere. Mangkene karakter Yandere TERBAIK.

Waca Liyane
Tokoh paling anyar Perusahaan Smile Good, Nendoroid Shield Hero saiki wis siyap!

Tokoh paling anyar Perusahaan Smile Good, Nendoroid Shield Hero saiki wis siyap!

KANGGO PELEPASAN CEPAT

Waca Liyane
25 Kutipan Anime Terbaik babagan 'Alam' sing Bakal Sampeyan Pikirake

25 Kutipan Anime Terbaik babagan 'Alam' sing Bakal Sampeyan Pikirake

Apa sejatine babagan 'alam' dhewe, utawa asale kahanane, sampeyan bakal nemokake kabeh kutipan paling apik sing ana gandhengane karo Mecha Company. Miwiti saiki!

Waca Liyane
3 Kutipan Reiko Mikami Saka Seri Anime Liyane

3 Kutipan Reiko Mikami Saka Seri Anime Liyane

Yen sampeyan seneng seri Anime psikologis Liyane, sampeyan priksa 3 Kutipan Reiko Mikami iki sing kebak inspirasi lan kawicaksanan!

Waca Liyane
15 pabrikan anime paling dhuwur sing adol tokoh lan barang dagangan

15 pabrikan anime paling dhuwur sing adol tokoh lan barang dagangan

Ana akeh pabrikan Anime resmi sing adol gambar & barang dagangan. Yen sampeyan miwiti dadi kolektor Anime, priksa 15 perusahaan paling dhuwur kasebut.

Waca Liyane
Dhaptar Pungkasan Kutipan La Kill sing Sampeyan Kudu Deleng

Dhaptar Pungkasan Kutipan La Kill sing Sampeyan Kudu Deleng

Ing Mecha Company sampeyan bakal nemokake kutipan Kill La Kill sing paling apik saka Ryuko, Satsuki, lan kabeh karakter liyane sing sampeyan kenal lan tresnani. Coba waca saiki!

Waca Liyane
Definisi NYATA Isekai sing Penggemar ing njaba Jepang Ora Ngerti

Definisi NYATA Isekai sing Penggemar ing njaba Jepang Ora Ngerti

Isekai malah ora dadi genre resmi, nanging saya suwe saya gedhe lan saya lemu pirang-pirang taun. Yen wis dingerteni, ing sawetara aspek, dadi males nulis.

Waca Liyane
8 Pethikan Kyoko Sakura Penggemar Madoka Magica Ora Bakal Lali

8 Pethikan Kyoko Sakura Penggemar Madoka Magica Ora Bakal Lali

Kyoko Sakura minangka salah sawijining karakter rambut abang utama saka seri Madoka Magica. Ing ngisor iki 8 Pengutip Kyoko Sakura Penggemar Madoka Magica Ora Bakal Lali ....

Waca Liyane
14+ Kapal Anime sing Ora Bakal Nggawe Layaran (SPOILERS)

14+ Kapal Anime sing Ora Bakal Nggawe Layaran (SPOILERS)

Kapal anime sing ora nate berlayar minangka kedadeyan umum ing pirang-pirang pertunjukan.

Waca Liyane
16 Saka Paraga Anime Wanita Paling Eksentrik sing Banget Kayane Dadi 'Biasa'

16 Saka Paraga Anime Wanita Paling Eksentrik sing Banget Kayane Dadi 'Biasa'

Eccentric nggawe wong ngomong. Lan mokal yen ORA weruh amarga kosok baline sing dianggep normal ... Mangkene 16 bocah-bocah wadon anime eksentrik sing kaya ngono!

Waca Liyane
17+ Anime Ngeri Paling Ngeri sing Bakal Sampeyan Investasi

17+ Anime Ngeri Paling Ngeri sing Bakal Sampeyan Investasi

Nggoleki anime horor sing bakal ngesanake? Mangkene dhaptar acara horor sing padhet.

Waca Liyane